Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Vores support vender udfordringer til succeser

Support og rådgivning

Få adgang til ekspertviden, og bliv en vinder på dit marked. Uanset, hvad du arbejder med, er hjælpen blot et opkald væk. Med vores hjælp er der ikke noget, du ikke kan klare.

Teknisk support

Med et pålideligt supportteam ved din side frigør du tid, som du kan bruge på det, som er vigtigt for dig; at udvikle din forretning ved at tage dig godt af dine kunder.

Se mere

Kundeservice hjælper dig


Vores kundeservice kan bl.a. hjælpe dig med spørgsmål om faktura, afvigelse af levering, returnering, reklamationer og sporing af varer.

Vi er klar til at hjælpe dig.

Få hjælp her

Support tjenester


Kom i mål med vores supporttjenester. Vi tilbyder en række tjenester, der kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Vi har specialister inden for bl.a. el, vvs, industri, værktøj, sikring og klima/energi, der står klar til at hjælpe dig!

Se mere

Services

Lysprojektering

Brug vores specialiserede ekspertise inden for belysning, og få adgang til et unikt udvalg af produkter, der hæver kvaliteten af ​​dit projekt. Hvis du har brug for en rådgiver, problemløsning eller projektleder, hjælper vi dig.

Læs mere
Digitale muligheder

Med en række digitale løsninger kan du fx få hjælp til at undgå spildtid, holde omkostningerne nede og reducere tid brugt på håndtering af dokumenter.

Se mere
Projektledelse

Professionel projektledelse hjælper dig med undgå forsinkede eller mangelfulde leveringer i store projekter. Vi tilpasser os dine behov uanset om det er beregninger eller det fulde ansvar for bestillinger og leveringer.

Se mere
Solar Sikring

Som kunde kan du få hjælp til dine sikrings-produkter. Via et købt abonnement til dette support website kan du bl.a. finde Solar udviklede guidelines, videoer osv.

Bliv oprettet
Få fordele som kunde

Bliv kunde

Som kunde hos os får du ikke kun adgang til moderne og fleksible løsninger, der hjælper dig med at optimere din hverdag. Hos os har du alt, hvad du har brug for under ét tag. Og vi hjælper med at tilpasse services og produkter til din forretning.

Bliv kunde

Vagttelefon

Vi lægger stor vægt på at tilbyde dig den rigtige support. Det gælder både i den normale åbningstid, men også efter lukketid.

Er der opstået en kritisk situation? Oplever du nedetid ved produktionsstop?

Vi står til rådighed døgnet rundt, så du kan få leveret dine varer lige præcis, når du har allermest brug for det.

Find vagttelefon