Solar Fastbox

Solar Fastbox: En time gør forskellen

Indimellem er tid ikke det eneste, du mangler. Somme tider er det en reservedel, du lige står og mangler.

Modtag forskellen inden for en time.

SolarFastbox_Logo_White_RGB 226x28.png

Mange af vores kunder oplever en stressende arbejdsdag, hvor tid er den mest værdifulde vare. Så hvorfor køre unødigt rundt for at hente manglende reservedele eller kabler? I storbyerne forstærkes dette af mangel på parkeringsfaciliteter og tidskrævende trafikpropper. Denne arbejdstid kan bestemt udnyttes bedre, især hvis der er mangel på nødvendige medarbejdere, og en tidsplan skal overholdes.

Fra nu af kan du bestille alle de produkter, du har brug for, med vores Fastbox leveringsservice. Inden for en time kan vi levere din ordre i zone 1, uden at du skal forlade din arbejdsplads. Dette sparer dig ikke kun tid og frustrationer men også CO₂. For vi leverer i høj grad bæredygtigt med elbiler eller elcykler. Med andre ord en dobbelt fordel, der helt sikkert vil glæde dine kunder og miljøet.

 

Bestil i webshoppen og få det leveret med Fastbox

Sådan fungerer Fastbox

Du kan bestille enten Solar Fastbox eller Solar Fastbox Maxi.

SOLAR FASTBOX
Solar Fastbox er til mindre leveringer, der kan være i en kasse på 45x30x25 cm, som vejer maks. 10 kg.

SOLAR FASTBOX MAXI
Med Solar Fastbox Maxi kan du få leveret varer på maks. 6 meter eller hvad der kan være på maks. 4 paller.

 

Lørdagsåbent

Fastbox kan nu leveres til hele Sjælland om lørdagen fra Kundecenter København. Butikken er åben i tidsrummet 08:00 til 13:00.

 


Køb blåt – tænk grønt!

Vidste du, at Solars Fastbox-leveringstjeneste i sig selv er en grønnere transportmetode sammenlignet med, hvis håndværkeren kører til Solars eller andre leverandørers butikker og selv henter produkterne?

Du kan spare mindst 20% af din CO2-emission pr. Fastbox levering, og i nogle tilfælde er det meget mere! Solar arbejder hele tiden på at eliminere kulstofemissionen fra Fastbox ved, at transportøren bruger cykelbude og EL-biler.

Derfor er Fastbox ikke kun en tidsbesparende leveringsløsning - det er også en øjeblikkelig plug and play-metode til at minimere din virksomheds miljøbelastning. Det er en helt ny dimension af effektivitet.


Regn ud, hvad du kan spare ved at bruge Solar Fastbox!

Beregninger med Fastbox Kalkulatoren herunder viser, at der er et stort indtjeningspotentiale ved jævnligt brug af Fastboxen.

En installationsvirksomhed med fx tre servicebiler, hvor hver bil i snit har 10 afhentninger om måneden, kan hente en besparelse på 160.000 kroner årligt. Men der kan også hentes besparelser i reduceret varelager. Adskillige af vores kunder fortæller, at de har reduceret deres varelager med op til 25 procent ved at benytte Solar Fastbox.

Prøv kalkulatoren herunder.

Hvilken zone er jeg i?

Zonekort EL

Aalborg, Aarhus, Vejle, Vejen, Sønderborg, Odense, Brøndby, København NV og Amager
Download PDF

Zonekort VVS

Aalborg, Aarhus, Vejle, Vejen, Odense, Brøndby, København NV og Amager
Download PDF

Zonekort INDUSTRI

Aalborg, Aarhus, Vejle, Vejen, Sønderborg, Odense, Brøndby, København NV og Amager
Download PDF
/globalassets/dk/landing-pages/solar-mobile-app/solar-mobile-billede-med-qr-koder.jpg

Bestil Fastbox via Solar Mobile

Solar Fastbox er en integreret del af Solar Mobile-appen. Det gør det endnu nemmere at bestille en Solar Fastbox-levering med det materiel, du står og mangler, når du er på job ude hos din kunde. Brug GPS-funktionen, bekræft leveringsadressen, og placér din ordre.

Hent Solar Mobile i App Store eller i Google Play.

Klik på et af ikonerne, hent appen og kom godt i gang!

IOS download app Android download app 

/globalassets/dk/landing-pages/fastbox/solar-fastbox-tracking-kort.png

Du kan tracke din Fastbox

Vi har live tracking i hele Danmark. Så du kan følge din Fastbox og se, hvornår den nærmer sig. Dermed kan du bruge ventetiden endnu mere effektivt!

Du vil få en SMS med tracking-link, når din Fastbox er afsendt samt 10 minutter før den ankommer.

Grøn Fastbox-levering

 

Solars populære 1-times leveringsservice har fået tilføjet et stærkt grønt element. Den effektive og fleksible distributionsform gavner både miljø og økonomi.

Vi leverer nu Solar Fastbox med cykelbude både i København, Aarhus og Aalborg. Oftest kommer cyklerne hurtigere ud end bilerne pga. presset på vejnettet. Desuden lever det også op til de tiltag, vi ser i de større byer for at gøre bymidten mere grøn, herunder de skærpede krav til miljøzoner, som trådte i kraft i 2020.
Det eneste krav er, at varen kan være i de specialudviklede tasker, der bruges af cykelbudene. 

I Aarhus benytter vi de specielle cargo-cykler, som kan bære op til 50 kg. Så der er god mulighed for at fylde din Fastbox op med alt det, du lige står og mangler.

 

 

 

Fokus på bæredygtighed

Vores kundecenter i København arbejder med bæredygtighed på en række fronter i relation til levering, transport og emballage. Det betyder blandt andet, at kunderne får varer pakket i miljøvenlige papirsposer.

Der er fokus på at bruge så lidt emballage som muligt, og det betyder, at papirsposerne findes i flere forskellige størrelser, så der kan pakkes efter, hvor meget den enkelte vare fylder.

 

 

Bliv mere effektiv med Solar Fastbox

Hvorfor spilde tid bag rattet, når du kan bestille en Fastbox med de ting, du står og mangler nu og her?

Bestil levering med Solar Fastbox, og få den leveret lige dér, hvor du ønsker.