Stå stærkt i markedet

Det kræver mere end nogensinde før at drive en succesfuld installatørforretning.

”Med VVS Mester konceptet mener vi, at vi kan skabe noget yderligere i dagligdagen, hvor vi kan bidrage til, at VVS Mestrene får en høj faglighed, være med i et netværk og være dem, der står skarpest på den digitale platform”.  

Ulrik Damgaard, Regionsdirektør VVS Vest Danmark

Se VVS Mester video

Vil du være en del af morgendagens vindere inden for installation?

Så bliv medlem af VVS Mester.

VVS Mester er et landsdækkende netværk af dygtige, autoriserede VVS-installatører.

Vi mødes flere gange om året til faglige og sociale netværksmøder. Du får mulighed for en god dialog med andre ejerledere, partnere og Solar.

Det sikrer et højt vidensniveau, stærkt netværk, høj leveringssikkerhed og optimale løsninger.

 

Bliv en del af VVS Mester i dag

Hør mere om VVS Mester

I videoen kan du få mere at vide om dine fordele som medlem af VVS Mester.

”Den største værdi for min forretning er helt klart vores netværk. Vi bruger netværket til at videreudvikle os samt udveksle erfaringer”

Lars Bendix, Bendix VVS og Kloakservice

”Jeg har været medlem af VVS Mester helt fra den spæde start af, så jeg har været med til at præge det lidt og så har jeg ikke skulle bruge tid på min hjemmeside – den har VVS Mester taget sig af”

Bjarne Lambek, Odense VVS ApS

Få attraktive muligheder

Netværk

Bliv en del af et netværk

Med VVS Mester får du et stærkt netværk med tæt samarbejde mellem VVS Mester-installatører, Solar og en række af branchens dygtigste leverandørpartnere. Du vil flere gange om året blive inviteret til faglige og sociale netværksmøder.
Markedsføring

VVS Mester står for din markedsføring

Vi hjælper dig med din markedsføring, så du kan fokusere på dine kunder. Du får en hjemmeside og indgår i shoppen på vvsmester.dk, hvor kunder kan købe produkter inkl. installation. Og vi holder din Facebook-side opdateret med nye opslag hver uge.
Kurser og kampagner

Unikke kurser og kampagner

Du får tre klip til Solar Skolen, som du kan bruge på at holde dig selv eller dine montører opdateret på den nyeste viden. Du får også eksklusive tilbud og kampagner som KUN er for dig, der er medlem af VVS Mester.