Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Udendørs belysning

Udendørs belysnings-koncept – TOWER

Den eksklusive udendørs TOWER pullert er et moderne nyt belysnings-designkoncept, der giver mulighed for at skabe et unikt og dynamisk belysningsprojekt.

/globalassets/shared/concepts/solar-light/tower/10400321-tower-gif_420x420px.gif

Den eksklusive udendørs TOWER-pullert er et moderne, nyt belysnings-designkoncept, der giver mulighed for at skabe et unikt og dynamisk belysningsprojekt. Muligheden for at vælge blandt flere forskellige lampehoveder, til samme mast, er ekstraordinært og særligt bæredygtigt. Her kan der vælges imellem lampehovederne WEKA, GADO og ZENTA, der alle kan monteres direkte på masten. Derudover er der fokus på at skabe et miljøvenligt produkt, hvor materialerne er galvaniseret og kan genanvendes. Materialerne forurener ikke miljøet, som ligeledes medvirker til, at masterne kan placeres alle steder – som eksempelvis parkanlæg, havnekajer og legepladser.

Udformningen og konstruktionen af TOWER-pullerten er udviklet til at give et mere massivt og eksklusivt look. Lampehovederne til TOWER-pullerten har forskellige udformninger, lysspredninger samt lysoutput. Den koniske mast er bygget i en solid konstruktion, således pullertarmaturet er sikret mod hærværk og vandalisme. Pullerten produceres i både 0,7M og 0,98M og findes i antracit, sort, galvaniseret og corten-stål. Pullerten kan leveres til både nedgravning og påboltning.

/globalassets/shared/concepts/solar-light/tower/tower_gado_top_newsletter.png

Gado

Gado er et unikt energivenligt armaturhoved, der passer til montering på Tower-masten. Weka er udført med et diskret, men robust design med et behageligt lys og kraftfuldt udtryk via det integrerede LED-modul.

Velegnet til gangarealer ved eksempelvis boligforeninger, havnekajer og i det offentlige rum. Leveres med 10 års garanti for rustgennemtæring. 

TOWER pullertmast er et belysnings-designkoncept, der giver mulighed for at skabe et unikt og dynamisk belysningsprojekt. Designtankerne udspringer af, at pullertmasten kan genbruges og ombygges med flere forskellige matchende lygtehoveder, der derved gør det muligt at designe og tilpasse et sammensat armatur, der er velegnet til flere forskellige professionelle såvel som private miljøer.

/globalassets/shared/concepts/solar-light/tower/tower_weka_top_newsletter.png

Weka

Weka er et energivenlig og robust armaturhoved, der passer til montering på Tower-masten. Weka er udført i et enkelt og stilfuldt design med et velafskærmet og behageligt lys via det indbyggede LED modul.

Velegnet til boligforeninger, havnekajer, bytorve og parkeringspladser. Leveres med 10 års garanti for rustgennemtæring.

TOWER pullertmast er et belysnings-designkoncept, der giver mulighed for at skabe et unikt og dynamisk belysningsprojekt. Designtankerne udspringer af, at pullertmasten kan genbruges og ombygges med flere forskellige matchende lygtehoveder, der derved gør det muligt at designe og tilpasse et sammensat armatur, der er velegnet til flere forskellige professionelle såvel som private miljøer.

/globalassets/shared/concepts/solar-light/tower/tower_zenta_top_newsletter.png

Zenta

Elegant lampehoved i et dansk design, der understøttes af et behageligt indirekte og blændfrit lys.

I kombination med TOWER pullertmasten er ZENTA et udendørsarmatur i en robust og vandalsikkert kvalitet. Lampen opfylder kravene til montering i det offentlige rum. Armaturet er velegnet til brug på parkeringspladser eller i parkmiljøer og er ideel til boligforeninger, institutioner samt bytorve. 

TOWER pullertmast er et belysnings-designkoncept, der giver mulighed for at skabe et unikt og dynamisk belysningsprojekt. Designtankerne udspringer af, at pullertmasten kan genbruges og ombygges med flere forskellige matchende lampehoveder, der derved gør det muligt at designe og tilpasse et sammensat armatur, der er velegnet til flere forskellige professionelle såvel som private miljøer.

Den eksklusive udendørs TOWER pullertmast er et nyt belysnings-designkoncept fra Solar Light, der giver mulighed for at vælge blandt flere forskellige armaturhoveder, til samme pullertmast – det er ekstraordinært og særligt bæredygtigt.