Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

FastCalc - Lav selv lysberegning

Nemt og hurtigt med FastCalc powered by Dialux

/globalassets/shared/concepts/solar-light/img-monitor.png

FastCalc fra Dialux gør det muligt at lave vejledende belysningsberegninger simpelt og hurtigt, og er særligt anvendeligt for el-grossister og installatører.

Du kan lave en lysberegning direkte i browseren på de fleste af vores produkter. Du får et oplæg til et armaturantal, samt dokumentation for lux m.v. Det eneste du skal gøre er, at finde det armatur, du skal bruge og klikke på "Lav lysberegning" knappen ud for den variant du gerne vil lave en beregning på.

Skal du bruge blændingstal og regelmæssighed, så skal man udføre en DIALux beregning. Under downloads er det muligt at hente en lysberegningsfil på armaturet til brug i DIALux. DIALux kan downloades på www.dialux.com for den fulde version af DIALux.

Når belysning betyder noget!

FastCalc er udviklet af DIALux og er en online kalkulator. Du kan her selv nemt og hurtigt på solarlight.dk lave en lysberegning af et rum. 

Lysberegneren giver adgang til et simpelt planlægningsmiljø til forskellige applikationstyper uden, at du skal installere nyt software.
 
Ved at vælge et armatur fra Solar Light’s produktprogram kan du beregne en ensartet belysning af et bestemt område. Ved hjælp af parametre som lofthøjde, refleksionsgrad og vedligeholdelsesfaktorer kan du finde ud af, hvilke og hvor mange armaturer, der kræves for at opfylde en norm.
 
Resultatet er en grov beregning med afrundede værdier for et hurtigt overblik.

Det kan du bruge lysberegningsværktøjet til: 

Lav en simple lysberegning for et rektangulært eller kvadratisk rum:
1. Hvor mange armaturer skal der bruges i rummet
2. Hvor meget lys giver det valgte armatur

De produkter, hvor du nemt og hurtigt kan lave lysberegning har armaturet en ”Lav lysberegning”-knap. 
Resultatet af lysberegningen kan downloades eller printes. Resultat er vejledende og kan ikke stå alene. Det er et supplement til de øvrige overvejelser om belysningsløsningen i rummet. 

Vær opmærksom på: 
• Hvordan ser det ud? Er det pænt og symmetrisk.
• Belysningskvaliteten – hvordan er regelmæssigheden i lyset?
• Armaturernes placering – er der arbejdsplader, skærme, andet monteret lys?

Har du brug for hjælp til lysberegningsværktøjet og rådgivning til yderligere lystekniske beregninger til et større projekt, så sidder vores teknikere klar til at hjælpe.

Kontakt os på Telefon: +45 76 52 70 00 eller Mail: solarlight@solar.dk

 

Du laver nemt en lysberegning, ved at klikke på "Lav lysberegning", når du har udvalgt et produkt i Solar Light sortimentet.

/globalassets/shared/concepts/solar-light/fastcalc2.jpg

Derefter udfyldes oplysningerne og du kan hurtigt og nemt downloade en pdf-fil med lysberegnings-resultatet. 

/globalassets/solar-light-1.jpg

Vi tilbyder en Dialux lysberegning, som kan give dig et indtryk af, hvor meget lys I kan få ved at skifte til nye belysninger, og hvor mange armaturer, der præcist er behov for til at opnå den ønskede mængde lys i lokalerne. Ud fra lysberegninger laves der dokumentation.

 

HOS SOLAR ER VI ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE DIG.
BARE RING (76 52 70 00) ELLER SKRIV TIL OS (kundeservice@solar.dk)!