Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

L-Sense er smart trådløs lysstyring

/globalassets/shared/concepts/solar-light/l-sense_envi_500px.jpg

L-Sense installationen i armaturet er intelligent

L-Sense er et intelligent trådløst lysstyringskoncept, hvor installationsomkostninger og udgifter til programmering minimeres og samtidig giver brugerne en maksimal fleksibilitet.

Belysning er vigtig for vores velbefindende, og med L-Sense armaturer kan du skræddersy lyset til den specifikke brugssituation. Du kan ved hjælp af en brugervenlig fjernbetjening, tænde/slukke, gruppere, programmere, tilpasse og ændre lyset i forskellige rum trådløst.

Den indbyggede sensor regulerer til den påkrævede lysstyrke – evt. i forbindelse med dagslysindfald og tilstedeværelse.

Kan programmeres uafhængigt af andre armaturer i rummet, men har samtidig forbindelse med øvrige armaturer og eventuelt afbrydere i rummet.

L-Sense armaturer tilsluttes spænding, hvorefter armaturer og afbrydere med funktionsmæssig tilknytning hurtigt og let ’grupperes’ med fjernbetjening. Gruppen kan være armaturer i samme rum eller forskellige armaturer. Eksempelvis generel grundbelysning og tavlelys i klasselokaler.

Armaturer med L-Sense har som standard forprogrammerede og konfigurerede sensorer efter generelle standardværdier, som er tilpasset til L-Sense armaturtypens primære funktionsområder. Eksempelvis vil belysningsniveauer og efterløbstider være tilpasset kontormiljøer.

L-Sense styres via en app på en smartphone, der fungerer som en fjernbetjening. Med fjernbetjeningen kan nye armaturer nemt tilføjes til gruppen eller der kan ændres parametre for at optimere løsningen til den aktuelle installation.

> Åben protokol (ZigBee)

> Let og hurtig programmering med fjernbetjening

> Styring via Switch & Dim vægkontakt

> Flere standardarmaturer med L-sense er konfigureret til anvendelsesområdet (Plug n’Play)

Energioptimerende belysning med smart L-Sense lysstyring

L-Sense giver høj energibesparelse, idet L-Sense er et intelligent trådløst lysstyringskoncept. Den indbyggede sensor regulerer til den påkrævede lysstyrke. Installationsomkostninger og udgifter til programmering minimeres og giver høj fleksibilitet.