Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

BLE (bluetooth low energy) smart lysstyring

Hvad er BLE?

BLE (Bluetooth Low Energy) er et trådløst lysstyringssystem, som enkelt og let programmeres via en mobil-app. Hvert armatur er udstyret med BLE teknologi, der gør det muligt at modtage styrings-signaler samt sende signaler videre til det nærmeste armatur via et mesh-netværk.

 

Hvor kan du bruge BLE?

BLE-teknologi kan anvendes i forskellige indendørs belysningsmiljøer. Fra individuelle armaturer i kontorer til større lokaler som kontorlandskaber, klasseværelser og korridorer. Med BLE kan du nemt skabe en dynamisk kontorbelysning, trådløst. Du slipper derved for at skulle installere ekstra kabler eller styringsenheder. Det vil sige, at der her er mulighed for at foretage en opdatering af kontorbelysning, hvor der ellers ikke ville være mulighed for en udvidelse af installationen.

Med BLE kan man skifte eksempelvis eksisterende 60x60 3x18W armaturer ud med moderne LED-teknologi ganske simpelt og derved også spare energi. For at opnå en yderligere energibesparelse ved smart kontorbelysning anbefales det at installere sensorer med tilstedeværelses-/bevægelses- og dagslysstyring.

Disse sensorer indeholder ligeledes BLE teknologi og fungerer derfor også i mesh-netværket på lige fod med armaturerne. BLE giver mulighed for scenarie-opsætning og personlig belysning, der er styret enten via tryk eller mobil-app. Systemet er en simpel plug'n'play-løsning, hvorfor der ikke kræves yderligere hardware til installering.

Hvordan fungerer BLE

> Du kan koble op til 65 enheder (armaturer, sensorer og tryk) sammen i et "projekt"

> Vi anbefaler, at der maks. er 10 meter mellem 2 enheder

> Egnet til indbygget og nedhængte armaturer dog ikke armaturer i påbygningsrammer, idet det giver usikkerhed i Bluetooth-signalet

> Simpel opsætning af installationen vha. OPPLE Smart Lighting App (tilgængelig til iOS + Android)

> Vær opmærksom på, at metalvægge/lofter kan have negativ indflydelse på systemets funktion

Download app'en her:

/globalassets/dk/icon-gplay.png OPPLE Smart Lighting - Google Play
OPPLE Smart Lighting - Google Play
/globalassets/dk/icon-appstore.png OPPLE Smart Lighting - Apple Store
OPPLE Smart Lighting - Apple Store