Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Nyt LED lys giver eksklusivt look

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/sydbank_lqledophold.jpg
KUNDE Sydbank
INSTALLATØR AG Electric
LØSNING LQ38 LED specialdesignet armatur efter arkitektens ønsker


Sydbank har hovedrenoveret deres kontorbygninger, og der er deriblandt foretaget en lysrenovering af gange og opholdsarealer. Med Solar Light som totalleverandør var det muligt at specialdesigne den ny belysning, hvorfor Sydbank og Solar Light hurtigt fik lagt en god plan for belysningen.

For at kunne levere den specieldesignede løsning, hvor de nye LED-armaturer skulle passe med det flotte træprofil-loft, så profilen fra lyset var samme dimensioner som træprofilerne, blev der over et par gange målt op og lavet lysberegning. Valget faldt på LQ-serien. Her blev løsningen, at hver enkelt profil er målt på stedet efter hvert enkelt træprofil, så armaturet er specialproduceret til den specifikke placering i loftet.  

I hele Sydbank er lyset styret af sensorer. Lysstyring via DALI til dæmpning, så der opnås et blødt og behageligt lys, der bidrager til øget trivsel og velvære i gange og opholdsarealer. I gangene er der 250-300 LUX, men dette kan justeres efter behov. Sensorerne og LED-løsningen bidrager til energibesparelser og en funktionalitet, som er til gavn for både brugere. Gangene og fællesarealerne fremstår nu topmoderne med et eksklusivt look efter renoveringen.

Der henvises her til produktet LQ60 LED armaturet, idet dette er standardløsningen, men LQ-serien kan tilpasses til det specifikke projekt.

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/se_sydbank_lqlandbosyd_1200x675.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/sydbank_lqlandbosyd_ml22.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/sydbank_lqledprofil.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/sydbank_lqledgang.jpg