Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Nyt belysningskoncept til SengeExperten

SengeExperten i Vejle

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/sengeexperten_6.png
KUNDE     SengeExperten
OMRÅDE   Både ejer, de ansatte og produkterne i butikken fik umiddelbare fordele ved LED løsningen

I forbindelse med, at SengeExperten i Vejle skulle opdatere deres butik, blev Solar Light taget med på råd i forbindelse med belysningen. Selve butikken er 25 år gammel, og det var vigtigt at finde en ny løsning til belysningen.

Der var flere forskellige spot, hvilket gav et uensartet udtryk i butikken. Men der var også et andet problem, for butikken blev meget varm på grund af de mange lyskilder.

Butikken sælger eksklusive senge, og det har ifølge indehaver Hanne Bruun været vigtigt at finde en løsning, som præsenterer produkterne bedst muligt – samtidig med, at butikken er behagelig at opholde sig i for både kunder og ansatte.

Valget faldt på et system med spot på skinner, hvilket gør det nemt at flytte eller udskifte lamper. Resultatet er positivt på flere måder: For det første er der skabt et roligere helhedsindtryk i butikken på grund af det ensartede lys, men også indeklimaet er blevet bedre, fordi der ikke længere bliver så varmt.

Til sidst er der også et ekstra plus, da driftsøkonomien er blevet forbedret på grund af det nedsatte energiforbrug med de nye spot.

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/sengeexperten2.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/sengeexperten3.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/sengeexperten4.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/sengeexperten5.jpg