Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Overnatning kan også være spændende

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/blu_5.jpg
PROJEKT Radisson Blu & Park Inn
KUNDE Lefdal Installasjon
SOLAR KONTAKT Bjarke Christensen 
RESULTAT Et nyt og moderne hotel

 

RADISSON ALNA OSLO

Radisson Blus egen beskrivelse passer godt til interiøret og belysningen på dette hotel ved Alna i Oslo. Her har SOLAR leveret lys med forskellige designs og funktioner. Vi kan spille på mange forskellige leverandører og vælge standardprodukter eller specialprodukter, der er rigeligt af her på hotellet.

«Radisson Blu er en af ​​verdens førende hotelkæder og brænder fortsat for flot, dynamisk design, som både driver og lever op til vores gæsters forventninger.
Vi arbejder med førende, globale og talentfulde designere for at skabe ikoniske bygninger og moderne interiør. Med en levende, spændende og indbydende atmosfære. Dristige og innovative lobbyer. Smukke, modeinspirerede værelser. Funktionelle og moderne badeværelser. Fleksible, inspirerende offentlige mødefaciliteter. Med hurtigt gratis internet og den nyeste teknologi, plus et unikt udvalg af meget individualiserede løsninger og valg.

Ægte Radisson Blu-stil er en visuel fejring af førende moderne design, hvor glæden ligger i detaljerne - et utroligt moderne livsstilstilbud, der leverer fejlfrit."

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/blu_1.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/blu_2.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/blue_3.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/blue_4.jpg