Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Varmt LED-lys giver hjemlig stemning

Varmt LED-lys giver medarbejdertrivsel

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/miracle_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUNDE Miracle
INSTALLATØR Caembell El-anlæg

 

 

I mange år har videnskaben argumenteret for, at hvis man skruer op for kelvingraden, vil medarbejderne arbejde mere effektivt. Men hvis man gerne vil skabe et miljø, hvor medarbejderne trives og har lyst til at være, er det faktisk en god idé at skrue en anelse ned. Derfor valgte it-virksomheden Miracle i 2017 at lysrenovere deres kontorlokaler i Ballerup. 

I lokalerne på Borupvang 2C ønskede de, at et hyggeligt lys skulle sprede sig på gange og fællesarealer, mens et varmt LED-lys kunne skabe en rar og lidt hjemlig stemning på kontoret. 

- De ønskede sig væk fra det kolde hvide lys, der så ofte er i store kontormiljøer. Bygningen, der er formet som to vinger, skulle i stedet fremstå som et hyggeligt sted at være, hvor det varme og bløde lys skulle skabe ro, siger Frank Silla, belysningskonsulent hos Solar Light.

Installatøren Caembell El-anlæg kunne med dette ønske in mente boltre sig på de tre etager, og med Solar Light som leverandør fik de hurtigt lagt en god plan for belysningen. 

For at kunne levere den eftertragtede hyggelige atmosfære, gik de hurtigt væk fra de klassiske firkantede 60x60 armaturer, og valgte i stedet Solar Light’s populære runde armatur ’Campus’. Den opale afskærmning skaber en jævn og behagelig lysfordeling i rummet, og de runde påbygningsarmaturer giver en smuk glorieeffekt på loftet. 

- Ved at bruge to forskellige kelvingrader gav vi kunden hyggelige fællesarealer med varmhvide LED-lyskilder, og en anelse koldere lys på kontorerne. Når man nu bevæger sig rundt i kontorlandskabet, får man en god kombination af det hjemlige og det professionelle, udtaler Frank Silla.

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/miracle_2_web.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/miracle_3_web.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/miracle_4_web.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/miracle_5_web.jpg