Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Lys der tiltrækker kunder

Belysning til Kronen Shoppingcenter

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/kronen_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUNDE Kronen Shoppingcenter
OMRÅDE LED

 

Belysningen i et butikscenter har stor betydning for humøret og købelysten hos kunderne. Derfor var kravene til lyskvaliteten høje, da Solar Light blev valgt som leverandør af lys til Københavns nyeste shoppingcenter.

Der var nogle helt specifikke ønsker til belysning og lyssætning, da Solar Light leverede ny og innovativ LED-belysning til shoppingcenteret Kronen i Vanløse. Belysningen skulle gengive dagslyset så nøjagtigt som muligt, så varerne ville blive præsenteret fra deres bedste side, og lyssætningen skulle skabe en behagelig stemning og dermed tiltrække kunder.

I praksis betyder det, at man kun anvender LED på min. RA 90.

- Der blev ikke leveret en hyldevare. Her var nogle helt specifikke behov og ønsker til belysningen, og med moderne LED-belysning kan vi skræddersy vores løsninger, så de matcher behovet præcist, siger Carsten Løvgren, salgschef, Solar Light.
- Udover den korrekte farvegengivelse, er armaturerne også forsynet med DALI-drivere, som sikrer, at belysningen kan reguleres op og ned i takt med mængden af dagslyset udenfor. Det betyder, at energiforbruget reduceres absolut mest muligt, hvilket selvfølgelig har stor betydning på et så stort belysningsanlæg med så mange brændetimer, forklarer han.

Til opgaven blev der anvendt Inverso 150 og Inpact 150 downlights, som begge er højkvalitets-armaturer fra Solar Light-sortimentet.
Der er monteret mere end 1200 downlights. Ved lamellofterne er de integreret i specialbyggede kassetter, og i de faste gipslofter er de indbygget direkte.

Fakta:

- Byggeriet er på 60.000 m2 og tilbyder shopping i ca. 60 forskellige butikker og en masse spændende spisesteder.
- Der er leveret mere end 1200 downlights: RA 90, 4000 K, SDCM<3, med DALI. Levetid på 50.000 timer (L90/B10).
- Belysningen i P-kælderen er udført med kvalitetspolyesterarmatur: ”Alhama LED”
- Inpact 150 med DALI malet i ønsket RAL farve.
- Specialfremstillet løsning, med en specialdriver med isat stikforbindelser, for at kunne sammensætte 3 lamper på samme driver.

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/kronen_2.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/kronen_3.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/kronen_4.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/kronen_5.jpg