Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Københavnsk skole har fået en lys makeover

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/skole_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUNDE Københavnsk skole
OMRÅDE Energioptimerende lys i læsekabiner
og reolplads
PRODUKTER Specialdesignede armaturer

 

Københavnsk skole har fået en makeover med behagelige læsekabiner og mere plads til gruppearbejde 

Skolens biblioteket har udnyttet nedlukningen under COVID-19 til at renovere. Der er blevet oprettet nye arbejdsstationer og installeret nyt lys, der med simpel styring gør, at der opnås energibesparelser, da lyset automatisk slukkes, når der ingen er og ligeledes kan dæmpes ift. dagslysniveauet.

Det har været afgørende for ledelsen på biblioteket, at de studerende og andre biblioteksbrugere følte sig velkommen og synes, at biblioteket er et dejligt sted at sidde og studere i. Biblioteket i København har i den forbindelse fået smarte komfortable læsekabiner, hvor noget af reolpladsen nu er omdannet til behagelige siddepladser, hvor de studerende kan læse. Og når du nærmer dig læsekabinerne, tænder lyset til 100% og dæmpes automatisk i løbet af dagen ved mindre aktivitet.

Det er specieldesignede LQ38 med L-Sense styring, som er designet og udviklet i samarbejde med husarkitekten på skolen. Armaturerne er tændt 24/7, men kører automatisk op til 100 % lysstyrke, når der er bevægelse. Det samme gør sig gældende ved bibliotekets sofagrupper. Rundt i reolerne er der små glasmontre, der er monteret med art-profiler med RGBW bånd i.

I alle kontorerne har der tidligere været monteret specielle armaturskinner, der er specielt udført og produceret til Dampa-loftet og designet af disse armaturer ønskede skolen at bevare, hvorfor Solar Light specielbyggede linjearmaturer, der var tilpasset lofterne, så de nu fås fra 50 cm op til 2,5 m længde, som så sættes sammen for at opnå en fremtidssikret løsning. Der opnås en høj fleksibilitet, så hvis der flyttes vægge, så vil armaturerne kunne tilpasses præcist til lofternes forskelligheder.