Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Gymnasium fik brugervenlig lysstyring

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/gymnasium_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUNDE Kalundborg Gymnasium
OPGAVE Indendørs belysning med automatiseret og
intelligent dagslysstyring
INSTALLATØR Eiland El-Installation

 


Økonomiske hensyn er ofte medvirkende til, at intelligent lysstyring bliver fravalgt i forbindelse med lysrenoveringsopgaver. Eksempelvis fordi der til nogle løsninger skal fremføres ekstra styreledninger samt etableres sensorer og andet udstyr.

L-Sense er et intelligent trådløst lysstyringskoncept, der minimerer udgifter til installation og programmering samtidig med at brugerne får en ekstremt simpel brugergrænseflade med den og kun den funktionalitet, de skal bruge.

   - Trådløs styring
   - Dagslys og bevægelsesstyring
   - Let og hurtig programmering

SE MERE OM L-SENSE HER

På Kalundborg Gymnasium er man godt klar over, at en optimal styring og regulering af lysarmaturerne er en af forudsætningerne for en energieffektiv og brugervenlig belysningsløsning.

Da gymnasiet i en udbudsrunde skulle vælge en elinstallatør til deres store renoverings- og nybygningsprojekt, fokuserede man derfor især på denne del. Udbuddet blev vundet af Eiland El-Installation, som samarbejder om opgaven med Solar Light, og en af årsagerne til sejren, var at løsningen skulle bindes sammen med L-Sense.


Kalundborg Gymnasium projektet er et relativt stort projekt, der består af en renoveringsdel og en helt ny løsning til en tilbygning. Alt i alt går der 388 styk Ledused armaturer og 42 styk LQ60 armaturer til projektet, der forventes afsluttet i december 2019.

”Alle armaturer til projektet skal skræddersys til kunden, og Eiland El-Installation kom til os med opgaven fordi vi, som en af de få i branchen, er i stand til at skræddersy så store ordrer, og fordi vi har L-Sense i vores program,” siger Toni Als-Jensen, belysningskonsulent hos Solar Light.

"Eiland El-Installation har anvendt L-Sense styringen til en håndfuld andre projekter, og de er glade for styringen, fordi den tilfredsstiller kundens behov såvel som installatørens egne ønsker vedrørende en simpel, problemfri og hurtig installation"
, siger Toni Als-Jensen.

Med L-Sense er hele installationen plug and play. Armaturerne tilsluttes forsyningsspænding, hvorefter armaturer og afbrydere med funktionsmæssig tilknytning hurtigt og let grupperes med fjernbetjeningen, som typisk vil være en app på en smartphone. Installatøren skal blot pege armaturet med sin telefon, hvorefter det genkendes og registreres i den ønskede gruppe.

I Kalundborg Gymnasium projektet er der føjet et yderligere plug-and-play element til installationen idet alle armaturerne er forsynet med de såkaldte Winsta-kabler, der er ekstremt lette at montere, fordi de er forsynet med stikforbindelser i hver ende.

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/gymnasium_2.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/gymnasium_3.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/gymnasium_4.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/gymnasium_5.jpg