Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Et flot sted at trives som ældre

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/hovseter_5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROJEKT Hovseterhjemmet
KUNDE Powertech Elektro
SOLAR KONTAKT Bjarke Christensen 
RESULTAT Et flot byggeri belyst for trivsel og omsorg

 

Beskrivelse fra LINK arkitekter:

Plejehjem bygget op omkring afdelinger med 8 boenheder og fællesarealer med køkken, stue og terrasser fordelt på 9 etager.

Røahjemmet på Hovseter er designet med et klart udtryk og egen identitet, der tilpasser sig de lokale forhold, og t-strukturen er en stærk og genkendelig arkitektonisk form. Boligen falder derfor flot ind i et eksisterende boligmiljø og strukturen i området bibeholdes.

Projektet rummer 168 boliger med fælles funktioner og er bygget op efter en enkeltlagsstruktur, der er opdelt i selvstændige temaområder. Kælderetagen er plejehjemmets tekniske og driftsmæssige fundament. 1. salen fungerer som Hovseterhjemmets dynamiske og pulserende hjerte med hovedindgang, dagcenter og fællesfunktioner. Oppe i bygningen er 7 boligetager fordelt. Disse er sat sammen af ​​tre selvstændige boliggrupper med 8 boliger i hver, som er forbundet af en central servicezone.

Bygningskonstruktionen er beklædt med en let puds, som giver et sammenhængende, skulpturelt og tidløst udtryk. I nicherne ved altanerne og i bygningsopdelingerne er facaden bearbejdet med en anden farve for at adskille bygningskroppene fra hinanden for at nedbryde bygningens skala. Vinduerne varieres og tilpasses inden for en sammenhængende logik, baseret på en bearbejdning og de forskellige rums funktion.

Boligen er omgivet af adgang og parkering syd for grunden, have- og sansehave sydvest og et skovområde nord for grunden. Hovseterhjemmet er et BIM-projekt og er bygget med fokus på lave LCC-omkostninger og har høje miljømål som passivhuse og BREEAM very good.

SOLAR har sammen med rådgiver, arkitekt og bygherre projekteret belysningen.

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/hovseter_1.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/hovseter_2.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/hovseter_3.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/hovseter_4.jpg