Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

”Forskellen er utrolig”

– Nye armaturer gør forskellen hos GLC Flytt AB

 

 

TEXT: Magnus Carlsson
FOTO: Nicke Messo

Se alle projekter
 
Når GLC Flytt forbereder sig på fremtiden, gør det det med fokus på bæredygtighed.
 
Som en del af det har de for nylig udskiftet deres gamle belysning med energieffektive, svenskfremstillede armaturer fra Solar Light.
 
– Det eneste, jeg undrer mig over, er, hvorfor vi ikke gjorde det her tidligere, siger kunden Sudo Sulejmanovic.

 

Fakta: Ny belysning hos GLC Flytt AB

Udfordring: Eksisterende belysning var substandard og blev også drevet af ældre lysstofrør.
Løsning: SWEA23-armaturer fra Solar Light, med Dali-styring.
Resultat: Bedre lyskvalitet og lavere driftsomkostninger.

GLC står for Göteborgs Lastbilcentral og kan nærmest betragtes som en institution i Gøteborg. GLC er en omfattende virksomhed inden for transport og logistik, og det er nok ikke nogen overdrivelse, at der ikke er en indbygger i Gøteborg, som ikke har set en GLC-bil komme forbi.
 
GLC Flytt AB er et helejet datterselskab til GLC. Hos "Flytten" udfører man flytteopgaver og opbevaring for både private og virksomheder. Som base har de et kæmpe lager lige uden for Gøteborg og herfra udfører de flytninger lokalt, nationalt og internationalt.
 
Fokus på bæredygtighed
Solar Light fik for noget tid siden den ærefulde opgave at finde en ny belysningsløsning til GLC Flytts store lager. De gamle armaturer gav ikke længere tilstrækkeligt godt lys, og desuden blev de drevet af gamle lysstofrør med kviksølv. I 2023 indleder EU den store udfasning af T5 og T8-lysstofrør, og for en virksomhed som GLC Flytt, der har fokus bæredygtighed, føles det vigtigt at være et skridt foran.
 
– At skifte til bæredygtig belysning er en selvfølge. Vi vil ikke bruge gamle lysstofrør med kviksølv, vi vil have fremtidssikret, energieffektiv belysning. Derudover handler det om sikkerhed og arbejdsmiljø, mit personale skal have den bedst mulige belysning, så vi minimerer risikoen for ulykker, siger Sudo Sulejmanovic, som er forretningsområdechef for GLC Flytt.
 
Lokalt producerede armaturer
Inden skiftet så GLC Flytt på belysningsalternativer fra flere forskellige aktører, men valget faldt hurtigt på Solar Light og de svenskfremstillede armaturer SWEA23 – som er fremstillet 30 minutter væk fra GLC Flytts lokaler. Installationen blev gennemført af SO El.
 
– Vi fik rigtig god hjælp, og det var tydeligt, at Solar havde det bedste arrangement, den bedste leveringstid og en konkurrencedygtig pris. Vi fik en god samlet løsning og alt fungerede rigtig godt. Alt blev endda afsluttet før den planlagte dato, siger Sudo og fortsætter:
 
– Jeg må også sige, at det føles rigtig godt at have svenskproducerede armaturer Hele vores forretning hos GLC er baseret på bæredygtighed og brug af lokal arbejdskraft, så at have lokalt producerede armaturer er det helt rigtige for os.
 
Nu har GLC Flytt fremtidssikrede armaturer, som også er Dali-styrede og automatisk tænder og slukker, alt efter om der er nogen i rummet. Men det, der imponerer Sudo Sulejmanovic mest, er kvaliteten af ​​det nye lys.
 
– Ja, altså, hvad skal jeg sige. Jeg anede faktisk ikke, at der kunne være så stor forskel på belysning og belysning. Men nu set i bakspejlet indser jeg det. Uanset hvor du står i rummet, ser du perfekt, behageligt lys. Det er utroligt. Det eneste, jeg undrer mig over, er, hvorfor vi ikke gjorde dette noget før, men det er selvfølgelig altid nemt at være bagklog.
 

_J1_1763-1200x1200.jpg

At skifte til bæredygtig belysning er en selvfølge. Vi vil ikke bruge gamle lysstofrør med kviksølv, vi vil have fremtidssikret, energieffektiv belysning. Derudover handler det om sikkerhed og arbejdsmiljø, mit personale skal have den bedst mulige belysning, så vi minimerer risikoen for ulykker. SUDO SULEJMANOVIC, FORRETNINGSOMRÅDECHEF, GLC FLYTT

Oplev vores lyssortiment, og hvordan vores Solar Light-team kan hjælpe dig

Læs mere om Solar Light