Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Fleksibel LED løsning til Danfoss

Fokus på klimaindsats ved at skifte til LED lys

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/danfoss_1.jpg
KUNDE Danfoss

Danfoss i Nordborg fokuserer på firmaets klimaindsats ved bl.a. at udskifte alt belysning til LED. Den grønne politik indbefatter, at Danfoss vil spare mest muligt på energien, hvorfor koncernen har planer om i 2030 at bruge halvt så meget energi på at drive sin forretning.

Danfoss har udskiftet lyset i et produktionsområde på 8.500 kvm. Det er traditionelle 2-rørs armaturer, der er blevet udskiftet med LED armaturer.

Armaturet, der er brugt hedder Modario og er et skinnesystem fra Siteco. Systemet er meget fleksibelt og kan dermed skræddersys til f.eks. kontorer, mødelokaler og som her en produktionshal.

Systemet opfylder de højeste teknologiske standarder. Armaturerne og lysstyringsløsning sikrer, at belysningen også passer perfekt til Danfoss’ behov i alle henseender.

Danfoss har valgt udgaven med DALI, hvor KNX sensorer styrer lyset ift. det indkomne dagslys. Denne løsning giver omk. 50% i besparelse på energien.

Modario løsningen opfylder ikke kun de højeste belysningsstandarder og giver et bedre arbejdslys, men imponerer også med et moderne design, hvilket er stilrent og diskret integreret i det omgivende miljø. 

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/danfoss_2.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/danfoss_3.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/danfoss_4.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/danfoss_5.jpg