Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

CENTURY P475

CENTURY P475 er en hyldest til det 20. århundredes skandinaviske designarv. Denne pendellampe tager lysdesign ind i den nye tidsalder.

 

Køb pendelen her
Solar blev grundlagt for 100 år siden og drev oprindeligt forretning inden for elmålere og engroshandel med elektriske artikler, der snart opnåede en af sine største succeser, SOLAR -lampen.

 

Nu, et århundrede senere, er Solar til stede i fem lande som en af de førende indkøbs- og servicevirksomheder inden for en række forskellige områder. En pålidelig forsyningskædepartner med integreret best practice inden for alle former for installationsprojekter. Solar fejrer deres første hundrede år og lancerer den nye CENTURY P475-pendellampe.

 

Kombinationen af det bedste inden for teknologi og design har resulteret i en unik pendellampe med en optimal farvegengivelse for at skabe det mest komfortable lys. Desuden sætter dens høje energieffektivitet og ekstremt lave lysspild helt nye standarder. I denne pendellampe kan du fornemme lyset danse gennem den smukke gennemsigtige skærm og prismernes overflade.
Ved at skygge for overskydende lys fra en gammel type glødepære sker der et tab af lys. CENTURY P475 ændrer paradigmet og er effektivt designet til at give det omgivende rum en elegant glød ud over det direkte lys, og den er naturligvis dæmpbar. 

 

Fascinationen ved lys var afgørende for dette design. Denne lampe blev til i tæt samarbejde med Solar, Linea Light, en førende producent fra Italien, og Alexiou & Tryde Design. Helt fra begyndelsen arbejdede alle involverede parter engageret med formgivningen af denne lampe for til sidst at kunne præsentere et stykke historie i denne pendellampe.

 

Alexiou & Tryde Design har arbejdet med lys siden 2005. Kombineret med deres entusiasme for ny teknologi og håndværk har de nysgerrigt udviklet belysningsteknik og kreative metoder til at anvende det i produkter. De kombinerer æstetik og funktionalitet på smukkeste vis for at give brugerne belysning i højeste klasse.
/globalassets/shared/concepts/solar-light/solarlight_centuryp475_video_web.gif
For os var det vigtigt at sikre et behageligt lys, der ikke blænder, men virker til alle formål. Lampen og lyskilden er tænkt sammen for at optimere lyset og nedbringe energiforbruget. Man kan opnå samme lys og farvegengivelse med LED som en glødepære, hvis man bruger det rigtigt. Det er tanken bag CENTURY P475. designer Jacob Willer Tryde"Solar har tidligere designet og produceret egne lamper, og med Century P475 genoptager vi håndværket. Vi lancerer en kvalitetslampe, der henvender sig både til private hjem, arbejdspladser og institutioner, som ønsker en flot, stilfuld og funktionel lampe. Den er meget diskret, når den er slukket, men lever op med et overraskende godt lys, når den tændes. Century P475 er klassisk, stilfuld og moderne på samme tid."

Stig Gejl, Product Market Manager
Solar Light

/globalassets/shared/concepts/solar-light/century_tech_data_.jpg

Tekniske oplysninger

Hængende armaturer med dobbelt emission til indendørs anvendelse. Den varmhvide LED -lyskilde med en generel belysningsfordeling består af 36 LED -lamper med CCT på 2700 K og en CRI 90.

Enhedens krop er lavet af aluminium og har en nikkelfinish; diffusoren er lavet af pmma; monteringsrammen er lavet af jern, med en nikkelfinish, behandlet ved hjælp af galvanisering. Indtrængningsbeskyttelsesgraden er IP20; den samlede vægt er 1.800 g.

Den samlede absorberede effekt er 20 W. Strømforsyningskablet er inkluderet og har en længde på 3 m.
Enheden har beskyttelsesklasse I og kan monteres i loftet.

Overholder EN 60598-1-standarden og dens specifikke bestemmelser.

Kontakt os

Vi lancerer en kvalitetslampe, der henvender sig både til private hjem, arbejdspladser og institutioner.

Har du brug for at vide mere, så kontakt os på mail solarlight@solar.dk eller på telefon: +45 76 52 70 00