Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Hybrid Linje

Hybrid er et modulopbygget skinnesystem, hvor det er nemt at bygge et infinity linjearmatur eller bestykke efter ønske. Systemet kan både nedhænges, påbygges i loft og T-skinnesystem.
Hybrid skinnesystemet giver maksimal fleksibilitet samt betydelig lavere installationsomkostninger selv i komplekse layouts og specifikationer.
Med Hybrid-systemet kan man nemt mix og ombytte moduler, og hvis behovet skulle ændre sig fra grundbelysning til eksempelvis spotlights, pendler eller wallwasherser dette muligt.
Alle Hybrid-moduler har plug'n'play Wieland-stik for nem og værktøjsfri montering samt Hybrid-systemets højkvalitets "click in" kugleleje, der betyder, at hvert modul nemt skubbes op i skinnen uden brug af værktøj.
Hybrid-systemet er designet for fremtidens bygninger og butikker, og kan nemt moduleres og tilpasses til en altid mere dynamisk verden.
Alle moduler er med separate DALI-drivere og -adresser, der gør hvert modul styrbart, og det brede udvalg af moduler og tilbehør kan tilpasses ethvert projekt, lige fra det lille armatur over spisebordet til det komplette lyssystem i store projekter - Hybrid passer ind alle steder. Linje-armaturerne fås i UGR19, og hele systemet er klargjort til fællesadgangsveje med 2 faser.
Hybrid er en PREMIUM serie.
Tekniske specifikationer
Effektiv lysstrøm
1223 — 5681 lm
Farvetemperatur
3000 — 4000 K
Kapslingsklasse (IP)
IP20
Egnet til vægmontering
Nej
Lyskildetype
LED ikke udskiftelig
Med lyskilde
Ja
Lampeeffekt
18 — 60 W
Fatning
Ingen

Produktvariationer til Hybrid Linje