BEGA udendørsbelysning

BEGA, som er en anerkendt tysk producent af udendørsbelysning, er på mange områder trendsætter på formgivning, høj produktkvalitet, førsteklasses lyskvalitet og meget lang levetid. 

Das gute Licht.

Se mere her

3 gode grunde til at vælge BEGA

BEGA har i mere end 70 år udviklet og produceret førsteklasses LED-armaturer.

BEGA-armaturer modstår snavs, barskt vejr og temperaturudsving.

Produktudvikling og produktion er baseret på høj specialistviden, og alt foregår i Tyskland.

Professionelle armaturer, der giver et stemningsfuldt, skulpturelt udtryk

BEGA-armaturer indgår som en del af en arkitektonisk og harmonisk helhed og har en lang levetid i selv krævende omgivelser pga. et holdbart klassisk design. Lyset tilfører bygningsarkitekturen et yderligere element ved at skabe et stemningsfuldt, skulpturelt udtryk i dagslys såvel som nattemørket. 
Sortimentet er stort, men ta’ et kig her, og se mulighederne, der fås med BEGA-pullerterne.

BEGA AR+ APP

Drømmer du også om at kunne se armaturerne i de tiltænkte omgivelser inden, du køber? Det kan du nu med den nye augmented-reality-app fra BEGA.
Med appen har du mulighed for at få vist BEGA-armaturer i eller ved huset, facaden, indgangspartiet eller i gårdhaven. Du kan betragte alle armaturer fra alle vinkler, tænde og slukke for lyset og tage billeder af scenariet.

Download BEGA AR+, og begynd med det samme. Appen findes på App Store og Google Play.

Når design og teknik går op i en højere enhed

BEGA-armaturer tilfører bygningsarkitekturen et yderligere element ved at skabe et stemningsfuldt, skulpturelt udtryk i dagslys såvel som i mørket. 
Solar Light har eksklusiv eneforhandling af BEGA i Danmark. Vi står klar til at hjælpe med udvælgelse og projektering af opgaver. 

Kunne du tænke dig at vide mere?

Kontakt Solar Light

BEGA Hus & Have

Kataloget »Lys til hus og have« viser lysløsninger, der giver en behagelig lysatmosfære, godt lys og en god belysning til en større oplevelseskvalitet og øget sikkerhed i huset og i haven.

Se kataloget her

Belysning er en videnskab. Derfor har vi lavet et helt eget koncept, som hjælper dig med at vælge det rette indenfor belysning. Vi hjælper dig med at finde den optimale belysningsløsning for alle typer projekter. Lav beregninger, og bliv inspireret af vores Solar Light hjemmeside.

Læs mere

I Solar Plus garanterer vi produkter af højkvalitet til konkurrencedygtige priser. Baseret på lang erfaring inden for branchen, har vi sørget for at samle et bredt varesortiment i vores Plus-koncept, som skal dække op til 80 % af det, du har brug for til det daglige servicearbejde.

Læs mere

Solar Netto er vores mest overkommelige alternativ, når du kun har brug for det enkle. I Solar Netto har vi fjernet alle ekstraomkostninger. Det betyder, at du kan være sikker på, at vi tilbyder konstant lave priser på materiel med god nok kvalitet. Ingen rabatter - bare nettopriser!

Læs mere