Branchens stærkeste rådgivning

Blue Install

Blue Install er et SOLAR-koncept.
Skriv til blueinstall@solar.dk, hvis du
har spørgsmål eller vil have
yderligere information.

Besøg blueinstall.dk

Et tæt og forpligtende samarbejde

Blue Install er et tæt og forpligtende samarbejde mellem udvalgte el-installatører, der har et fælles ønske om at tilbyde branchens stærkeste rådgivning til private og erhverv.

Blue Install omfatter autoriserede el-installatører i hele landet, der alle lever op til en række høje krav om uddannelse, kvalitetssikring og kapacitet. Det er et tæt samarbejde mellem Blue Install-installatører, service- og sourcingvirksomheden Solar samt en række af branchens dygtigste producenter. Det sikrer et højt vidensniveau, stærkt netværk, høj leveringssikkerhed og optimale løsninger.

Din rådgivende installatør

Som kunde hos en Blue Install rådgivende installatør er du sikret høj kvalitet, stor faglighed og fleksibilitet. Blue Install giver dig lokal tilstedeværelse kombineret med et bredt netværk af installatører og sikkerhed for kvalitetsløsninger.

Find din lokale Blue Install installatør her

Få attraktive muligheder

Som medlem i Blue Install får du som installatør attraktive uddannelsesmuligheder, stærke digitale værktøjer, understøttende markedsføringsredskaber og personlig konsulentbistand til løbende udvikling og styrkelse af din virksomhed. Blue Install kombinerer herved den lokale tilstedeværelse med et bredt netværk og høj faglighed.

Kontakt

Vil du vide mere om Blue Install og høre om dine muligheder?

Kontakt Mette Steenberg Bengtsen på
Mobil +45 23 26 41 39
E-mail blueinstall@solar.dk