Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Susans historie

/contentassets/50421e0baaae4e36ac2488fc9fba93cc/susan-normann-juul.jpg

Susan Normann Juul er Supply Chain Planner i Supply Chain Planning, Group Operations. Hun startede hos Solar i august 2021. Susan fortæller her sin historie om det at arbejde hos Solar:

I mit forrige job var Solar leverandør af dele til virksomhedens vedligeholdsafdeling. Det var en fornøjelse at arbejde med: bestil varer i webshoppen med levering morgenen efter; hurtig Fastbox-service og en imødekommende og løsningsorienteret kundeservice - det spillede bare. Min holdning er, at de bedste leverandører er dem, du ikke behøver at have så meget kontakt med, og sådan var det at have Solar som leverandør.

Så jeg kendte allerede Solar for noget positivt, da jeg startede her. Men som det nogle gange sker i livet, fik jeg efter kun nogle måneders ansættelse nogle udfordringer på privatfronten: vores handicappede søn kom i så massiv mistrivsel på sit bosted, at vi ønskede at tage ham hjem derfra, til han forhåbentligt kunne få et andet botilbud. Når man er på et bosted i kommunalt regi, har man ikke mulighed for at benytte SFO-lignende tilbud, hvilket betød, at jeg hver dag i en måske længere periode skulle hente vores søn fra skole kl. 14 og passe ham. Så jeg måtte som forholdsvist nyansat spørge min leder, hvilke muligheder der var, for at vi kunne få arbejde og familie til at gå op. Det var med et knugende hul i maven, at jeg spurgte, for jeg syntes bestemt ikke, at det var fantastisk at skulle bede om hjælp til så stor en ting så tidligt i min ansættelse. Men svaret kom helt uden tøven: "Tag ham hjem. Vi finder ud af det hele - intet problem!" Og i hele perioden har jeg aldrig følt, at det har været til besvær. Jeg har hele tiden følt, at jeg som medarbejder var vigtigst, at JEG skulle fungere, og jeg har følt mig set som 'mennesket Susan'. Så fin en gestus havde jeg aldrig forventet at møde fra en arbejdsplads. Og det endte heldigvis godt for vores søn: han har nu et andet og rigtigt godt botilbud.

En ekstra bonus er, at jeg har de skønneste kolleger, og at jeg er max glad for at tage på arbejde hver dag! I øvrigt arbejder min mand også i Solar nu – takket være en god kollega, der kunne formidle forbindelsen. Og vi har fået ro og glæde på hjemmefronten.

Hvilken af Solars værdier Mod, Glød og SmartFun kan du bedst identificere dig med - og hvorfor?

I min historie er det nok Mod, der er aktuelt: Mod fra mig til at bringe noget meget personligt på banen, og mod fra min leder til at turde sige ja, uden helt at vide hvad det kom til at indebære. Men jeg kan nok egentligt bedst identificere mig med Glød og SmartFun: På min rette hylde er jeg meget passioneret og går op i, at mine interne og eksterne kontakter kan mærke min passion for det, jeg laver, og at de ved, at de er vigtige for mig, så vi sammen kan skabe de bedste resultater.

 

Kom med på holdet

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Solar på vores karriere-side.

Se vores ledige stillinger