Din udvikling er vigtig for os

Stronger together
Vi har arbejdet med ekspansion, innovation og entreprenørskab siden 1919. Vores succes skyldes bl.a. vores service-mindede medarbejdere, der skaber værdi og resultater, sammen med vores kunder.

Når du udvikler dig, udvikler vi os sammen
Vi har fokus på, at du udvikler dig i jobbet og at du kompetencemæssigt følger udviklingen inden for dit område. Derfor tilbyder vi videreuddannelse, der beriger dit CV.

Et globalt mindset
Du har masser af muligheder for at prøve at arbejde med projekter på tværs af landegrænser og udveksle viden med kolleger i andre lande.

Kort sagt, hvis du mener det seriøst med din karriere, vil vi gerne tage dig alvorligt.

Vi nedbryder vores strategi til mål for den enkelte medarbejder, så du ved, hvad du bidrager med – uanset, hvilken jobfunktion du besidder. Britt Andersen Director, HR

Solar Business Academy

Godt købmandsskab

Dette er hemmeligheden bag vores succes. Vi ansætter motiverede medarbejdere og forventer, at de foretager snusfornuftige valg - uanset, hvor i organisationen de befinder sig. Solar Business Academy understøtter personlig og faglig udvikling, så du også kan udøve godt købmandsskab.

Uddannelse

Vi værdsætter ambitioner og gå-på-mod, og vi er sikkert lige så ambitiøse på dine vegne, som du selv er. For at sige det rent ud, når du har succes, har vi succes. I vores Solar Business Academy, kan alle Solar-medarbejdere udvide deres kompetencer.

Kursuseksempler

Vi tilbyder alt fra et Group Leadership Programme til Distance & Virtual Leadership. Vi har fokus på salgstræning såvel som e-læring inden for mange forskellige områder.

;