Medarbejderportræt: Verden skal ikke forblive som den er – heller ikke i Solar

Som ung drømte han om at blive journalist. I dag er han Vice President for salg i Solar.

Bliv klogere på Carsten Antonisen, der gik imod familiens forventninger, har en stor kærlighed til lys og bor på direktionsgangen i den gamle Solar-bygning. 

Mød Carsten

Vil du være en del af Solar-familien?

Tjek vores ledige stillinger for at se, om det er dig, vi leder efter.

Find job

Medarbejderportræt: Vi skal ikke hjem. Vi skal videre

Efter 21 år hos Solar i tre vidt forskellige stillinger, er salgschef Bjarne Tarp stadig drevet af sit mod. Modet til at arbejde med nye markeder. Modet til at inddele industriforretningen på en ny måde. Og modet til at turde sammen med Solar. 

Mød Bjarne

Medarbejderportræt: Vild med ingeniørarbejde

Da teknisk supporter Bente Petersen startede på ingeniørstudiet tilbage i 1977 for at blive elektriker, var hun alt andet end almindelig. 

Mød Bente

Har du det, der skal til?

Vi er 3.000 can-do-medarbejdere, som har en positiv og ambitiøs indstilling. Er du er begavet med det samme drive og initiativ, vil du helt naturligt passe ind. Lige meget, hvad vores kunder efterspørger, og hvornår de efterspørger det, kan vi levere. Det samme gælder for den måde, vi behandler hinanden på.

Noget for noget
I dette stærkt konkurrenceprægede marked, stiller vi naturligvis høje krav til vores medarbejdere, fordi vi ved, at de kan levere. Selvfølgelig forventer vi også, at vores medarbejdere stiller høje krav til os, når det drejer sig om deres professionelle og personlige udvikling.

Vores forventninger
Som medarbejder i Solar, vil du være en del af en virksomhed, hvor handling vægter højere end ord.

Kort sagt: Vi er interesserede i, at du viser os, hvad du kan. Det betyder, at det er dine ideer og din indsats, der i sidste ende afgør, om du passer ind.

Vi søger can-do-medarbejdere

Udforsk, hvem vi er, og hvad vi forventer af dig som medarbejder...

Læs mere