Virksomhedsdrift

Start selvstændigt

Der er meget at holde styr på, når du ønsker at drive en god håndværkervirksomhed. Derfor har vi samlet relevante råd og interessant inspiration, som kan hjælpe dig med at optimere, udvikle eller forny forretningen. 

Vil du i kontakt med os, så finder du mere info her. 

Skriv til os

Kom godt i gang

Det kan både være spændende og skræmmende at starte op som selvstændig installatør. Måske har du haft mange overvejelser undervejs, eller måske er du slet ikke begyndt. Uanset hvad er det rart at finde inspiration fra andre i branchen. Derfor kan her læse om to nyopstartede installatører og deres bedste råd til kommende virksomhedsejere. 

"Nu bestemmer jeg selv"

Han startede som selvstændig i januar 2018. I dag er virksomheden vokset med fire medarbejdere, tilfredse kunder og penge på bundlinjen. Mød el-installatør Oliver Arup, der fortæller om at tage springet fra fast arbejde og pålagte opgaver til nu at styre sin egen hverdag. 

Læs Olivers historie

"At være selvstændig er en livsstil"

På grund af en opsigelse måtte Dennis Pedersen revurdere sin arbejdssituation. Efter mange overvejelser og med hjælp fra sin familie, blev det muligt for ham at starte selvstændigt. En beslutning, han aldrig har fortrudt. 

Læs Dennis' historie

Bliv endnu dygtigere

At være selvstændig kræver de rigtige kompetencer. Vores uddannelsescenter Solar Skolen tilbyder to gange årligt en installatøruddannelse på deltid. Vi afholder også kurser inden for nye regler, KMO-kurser, TVO, projektledelse og meget mere. Så er du godt klædt på til det næste skridt. 

Se alle kurser og uddannelser

Få en sund bundlinje

Økonomi, udregninger og excel-ark er måske ikke det, der lokker mest i arbejdsdagen. Men det kan være en god idé at bruge lidt ekstra tid på kontoret. I hvert fald hvis du spørger Frank Barrit, der er revisor hos BDO. Her giver han fire konkrete råd til, hvordan du får flere penge på bundlinjen.

Få revisorens gode råd

Skab overblik

Bruger du meget af arbejdsdagen på fakturering, timeregistrering og materialeoverblik? Så kan Minuba hjælpe.

Minuba er online ordre- og sagsstyring til både mindre og større virksomheder, hvor din virksomhed får en integreret løsning til elektronisk sagsstyring. Du får overblik over virksomhedens opgaver og aktiviteter, hvad der kan faktureres, og hvordan arbejdstiden bruges. 

Tre fordele ved Minuba

- Nem fakturering 

- Timeregistrering og materialeregistrering føres automatisk over på fakturaen

- Overblik over opgaver og økonomi 

Læs mere

Du gør en forskel

Som håndværker inden for el- og vvsbranchen er du ikke kun med til at gøre en forskel for kunderne, men også for miljøet. Med innovative ideer og smartere løsninger sørger din virksomhed for klimavenlige muligheder. 

Mangler du en sparringspartner inden for eksempelvis solceller, varmepumper, eller belysning, så står vi klar. 

Hvem er vi?

Solar Danmark er din sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi.

Hver time arbejder vi for, at det er din virksomhed, der vinder i et konkurrencepræget marked. Vinder ordrer. Kundernes gunst. Og omsætning.

Uanset din udfordring, er vi til for dig: Når der ikke må være plads til fejl i løbet af en travl arbejdsdag. Men også når rutinerne skal tænkes om. Når dine kunder kræver hurtig handling. Men med styr på kvalitet og detaljen. Når du ikke har tid til at tænke i nye digitale løsninger. Og når du ikke har tid til at lade være.

For os er effektivitet ikke kun en mulighed for at løbe stærkere. Det er en mulighed for at gøre tingene bedre. Det frigør tid og ressourcer. Tid til den gode løsning. Til det stærke håndværk. Til at være endnu mere for kolleger, medarbejdere og kunden.

Vi giver derfor et partnerskab, der forbedrer dine løsninger, der forøger din indtjening – og der forpligter.

Vi leverer effektivitet. Så du får overblik og overskud.