Tavle- og maskinbygger

Et sortiment, der passer til dig

De fleste maskinbyggere indkøber mange forskellige produkter, og kravene til kvalitet kan være forskellige.

I Solar tilbyder vi derfor et bredt sortiment fra en lang række mærkevareleverandører. Og vi sourcer gerne ud fra dine behov, så indkøbene kan samles hos så få leverandører som muligt for at spare tid og ressourcer.  Vi sikrer altid høj kvalitet i hele processen.

Udforsk vores sortiment

Nyhed - Acti9 iC40

Den nye Acti9 iC40-serie af automatsikringer og fejlstrømsafbrydere fra Schneider Electric er nem at installere, vedligeholde og opgradere.

Det giver øget kapacitet og optimering af pladsen i tavlen.

Læs mere om Acti9 iC40

Effektiviser arbejdet med Siemens-konfiguratoren

Det skal være let at bestille materialer - og med Siemens-konfiguratoren er det lettere end nogensinde. Vores smarte service guider dig, når du klikker rundt blandt over 14.000 Siemens-produkter, og når du har fundet det, du skal bruge, fuldfører du din ordre på ingen tid. Velkommen til en lettere hverdag!

Læs mere

Arbejdstøj

Indkøb af arbejdstøj med firmalogo er ofte synonymt med højt tidsforbrug hos medarbejderne i virksomheden, en del spildtid og manglende kontrol over udgifter. Hos os kan du samle hele dit indkøb af arbejdstøj ét sted.

Køb arbejdstøj her

Nyt sortiment: Teknik og Mekanik

Som Solar-kunde har du nu adgang til et nyt stort sortiment med fx lejer, rullekæder, kileremme, hydraulik og pneumatik. 

 

Læs mere her

Hvad er TCO?

TCO-tilgangen sikrer, at alle omkostninger forbundet med indkøb og forbrug inddrages i forbindelse med tiltag, der bringer de samlede omkostninger ned. Det indebærer fx strømligning af administrative processer, effektivisering af det logistiske setup og konsolidering af leverandører mhp. at sikre skarpe indkøbspriser på de vigtigste produkter. 

Hurtig og pålidelig levering

I dag ønsker de færreste virksomheder at binde store midler i lagre, med mindre det er nødvendigt. Derfor hjælper vi vores kunder med lagerføring og sourcing af komponenter.

Vores logistiske setup sikrer samtidig stor tilgængelighed gennem hurtig og forudsigelig levering. Det gælder både i form af dag- og natlevering eller via Fastbox. Og alle varer kan naturligvis bestilles nemt og hurtigt i vores app, webshop eller via EDI.

Læs mere om Logistik
Produkter & vejledning Maskinsikkerhed

Hos Solar finder du et stort udvalg af produkter inden for maskinsikkerhed. Vi har netop udvidet vores sortiment og lagerbeholdning, så du kan få kort leveringstid på flere produkter.

Bliv klogere

Teknisk support

Har du spørgsmål omkring fx produkter og systemer, så kan vores tekniske support hjælpe. Vi hjælper også gerne med udvælgelse af nye komponenter eller rådgiver i forbindelse med udskiftning af eksisterende produkter.

Vi har dedikerede eksperter indenfor forskellige produktkategorier og -teknologier, der er klar til at hjælpe.

Få teknisk support
Uddannelse Solar School

Solar Skolen tilbyder dig markedets bedste online og onsite kurser. Vi udvikler fremtidens virksomheder med nye kompetencer, viden og uddannelse. Hvilke kurser ønsker du?

Søg kurser her