Tavle- og maskinbygger

Et sortiment, der passer til dig

De fleste maskinbyggere indkøber mange forskellige produkter, og kravene til kvalitet kan være forskellige.

I Solar tilbyder vi derfor et bredt sortiment fra en lang række mærkevareleverandører. Og vi sourcer gerne ud fra dine behov, så indkøbene kan samles hos så få leverandører som muligt for at spare tid og ressourcer.  Vi sikrer altid høj kvalitet i hele processen.

Udforsk vores sortiment

Hurtig og pålidelig levering

I dag ønsker de færreste virksomheder at binde store midler i lagre, med mindre det er nødvendigt. Derfor hjælper vi vores kunder med lagerføring og sourcing af komponenter.

Vores logistiske setup sikrer samtidig stor tilgængelighed gennem hurtig og forudsigelig levering. Det gælder både i form af dag- og natlevering eller via Fastbox. Og alle varer kan naturligvis bestilles nemt og hurtigt i vores app, webshop eller via EDI.

Læs mere om Logistik
Produkter & vejledning Maskinsikkerhed

Hos Solar finder du et stort udvalg af produkter inden for maskinsikkerhed. Vi har netop udvidet vores sortiment og lagerbeholdning, så du kan få kort leveringstid på flere produkter.

Bliv klogere

Nyt sortiment: Teknik og Mekanik

Som Solar-kunde har du nu adgang til et nyt stort sortiment med fx lejer, rullekæder, kileremme, hydraulik og pneumatik. 

 

Læs mere her

Teknisk support

Har du spørgsmål omkring fx produkter og systemer, så kan vores tekniske support hjælpe. Vi hjælper også gerne med udvælgelse af nye komponenter eller rådgiver i forbindelse med udskiftning af eksisterende produkter.

Vi har dedikerede eksperter indenfor forskellige produktkategorier og -teknologier, der er klar til at hjælpe.

Få teknisk support