Marine

Styrk din konkurrenceevne i den maritime industri

Udfordrende tider og hård konkurrence sætter fokus på omkostningsreduktion og effektivisering af driften i den maritime industri. Vores erfaring er, at et partnerskab og en totaløkonomisk tilgang til indkøbet giver bedre lønsomhed og konkurrenceevne. 

Ved at vælge Solar som indkøbspartner får du adgang til 40 års erfaring med produkter og logistikløsninger til den maritime industri. Vi kan derfor garantere dig en høj leveringssikkerhed og et bredt sortiment til værfter og virksomheder, der udvikler, producerer og servicerer i den maritime sektor.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du mere information?

Kontakt salgschef for Offshore & Marine
Bjarne Tarp på tlf: +45 40641238 eller via email.

Skriv email

Over 1100 forskellige leverandører

Vores omfattende netværk af leverandører sikrer dig adgang til et bredt og solidt sortiment. Med Solar som indkøbspartner har du let adgang til kendte mærkevarer såvel som nicheleverandører til Det Blå Danmark. 

Du kan handle alt inden for elteknik og kabler, automation, pneumatik og værktøj. Sortimentet består af typiske maritime produkter som skibskabler, belysning, sikkerhedsudstyr og reservedele som sensorer og betjeningssikkerhed. 

Vores distributionssystem og lagerstruktur er desuden tilpasset den maritime industri for at sikre den allerhøjeste tilgængelighed og et bredt spektrum af produkter.

Webshop

Teknisk rådgivning

I alle skandinaviske lande har du adgang til dedikerede teams, der udelukkende servicerer den maritime industri.

Det vil sige, at du altid kan få svar på tekniske spørgsmål om produkter, logistiske muligheder, valg af nye og udskiftning af gamle komponenter. Derudover er vi altid tilgængelige i tilbudsprocessen, så du ikke mangler afgørende information i forbindelse med afgivelse af tilbud. 

Kontakt:
Mail: Offshore@solar.dk
Telefon: +45 76527030

 

Send mail

Odfjell Drilling: digitalisering af forsyningskæden

Nyt digitalt samarbejde med Solar har givet bedre overblik for Odfjell Drilling, som er en førende international bore- og ingeniørvirksomhed.

Læs mere om samarbejdet

97 % leveringssikkerhed

Vi ved, hvor vigtigt det er, at maritime virksomheder får leverancerne på aftalt tid og sted. Uden fejl. Uden mangler. I Solar er vi derfor stolte af vores leveringssikkerhed, som er blandt de højeste i Skandinavien. 

Vi kan kabler

Som en af Nordeuropas største leverandører af kabler kan vi opfylde alle dine behov. Vi samarbejder med både skandinaviske og europæiske producenter af kabler til krævende farvande, så du altid kan få præcist de længder og mængder, du mangler. 

Vores kabeleksperter har indgående kendskab til branchens udfordringer, tidspres og behovet for fejlfri levering. Vi kan derfor tilbyde dig et værdiskabende samarbejde, hvor du altid er et skridt foran.

Læs mere

Et udsnit af vores kabler

Webshop

Kabler

  • Skibskabler
  • Specialtilpassede kabler
  • Instrument- og kontrolkabler
  • Certificerede strukturerede kablingssystemer
  • Varmekabler

Solar Webshop: Din one-stop-shop på vandet

Solar Webshop din digitale butik. Altid tilgængelig, opdateret og lige ved hånden. 

  • Bestil varer, lav tilbud og søg efter produktinformation. 
  • Hente produktsider, datablad, lave favoritlister og administrere brugere. 
  • Se ordre- og fakturahistorik for de seneste to år.
Webshop

Solar Mobile: Hele dit indkøb i én app

Vi har opdateret app’en, som indeholder hele vores sortiment. Hvis du er på jagt efter reservedele kan du let bestille produkt, tid og sted gennem app’en. 

Hent Solar Mobile i Google Play eller App Store. 

 

Skandinavisk samarbejde

I internationalt farvand: Solar har en skandinavisk tilgang til marinesegmentet, da industrien har et udpræget internationalt udsyn. Vi samarbejder på tværs af landende for at servicere vores kunder hurtigst muligt med de bedste og mest komplette tilbud. 

Ønsker du at få mere at vide om vores skandinaviske tilgang, kan du kontakte salgschef Bjarne Tarp tlf +45 40641238 eller via email.

Skriv mail

TCO styrker konkurrenceevnen

Skandinaviske virksomheder binder mere kapital end deres europæiske konkurrenter. Hele 36 procent. Det viser en undersøgelse fra Nordea*. Det er en dyr fornøjelse for virksomheder, der ellers let kunne bruge de ressourcer på nye investeringer og derfor ikke får del i den vækst, de burde have. 

Hos Solar sourcer vi til alle dele af den danske maritime industri. Herfra ved vi, at flere virksomheder er begyndt at konsolidere leverandører og finde det rigtige logistiske setup. 

Og det virker. Vores kunder fortæller, at de reducerer arbejdskapital, administration og det generelle forbrug. Det kan give helt op til 25 procent ny værdi, som enten forbedrer bundlinjen eller frigør arbejdstid, som bidrager med reel værdi i stedet for administration.

Vi kan også hjælpe dig. Men det kræver, at du er villig til at gå hele vejen.

Læs mere

TCO-tilgangen giver resultater:

Reducer

12%

Arbejdskapital

En TCO-tilgang kan frigøre ressourcer, som ellers er bundet i lageret.

Mindsk

15%

Forbrug

Bedre kontrol mindsker unødigt forbrug af materiel.

Hæv

97%

Leveringssikkerhed

Gennemsigtighed sikrer, at jeres sourcingpartner kan garantere, at I har produkterne, når I skal bruge dem.

Sænk

30%

Administration

Mindsk tiden brugt på bestilling, fakturering og håndtering.

Kontakt

Kontakt vores kundecenter, hvis du vil vide mere om vores sortiment, koncepter eller services.

Kontakt:

Mail: Offshore@solar.dk
Telefon: +45 76527030

Skriv mail