Distributionstransformere leveres fra dag til dag

Solar styrker servicen og leveringen til elnetselskaber og industrien. Det betyder, at kunderne nu kan få leveret ABB distributionstransformere fra dag til dag fra lageret i Vejen. 

Solar er bevist om, at forsyningssikkerheden har stor betydning. Et effektivt beredskabslager og hurtig levering er altafgørende, så derfor kan kunderne nu få leveret ABB distributionstransformere fra dag til dag. Det har TREFOR benyttet sig af. 

- TREFOR har valgt Solar som leverandør af ABB distributionstransformere. Aftalen rummer helt naturligt leverancer af fabriksnye transformere, men også mulighed for håndteringen af brugte transformere, der ønskes reserveret til senere brug, forklarer Ib Falkenberg, salgsdirektør hos Solar Infrastruktur. 

Nye og brugte transformere på lager

Den nye aftale giver store fordele for TREFOR, forklarer Jørgen Bruun Larsen, el-ingeniør hos TREFOR:

- Tidligere havde vi flere måneders leveringstid på transformere, og det var et problem ved fejl eller nedbrud. Men nu kan vi få dem leveret fra dag til dag, og vores beredskab kan rykke ud til opgaven allerede dagen efter.

- Aftalen med ABB har banet vejen for vores lagersortiment af distributionstransformere, forklarer Ib Falkenberg, der både er glad og stolt over, at TREFOR har valgt Solar som leverandør til deres forsyningsnet.

På Solars webshop er det muligt at bestille transformere – både nye og brugte. Her findes også produktdata og lagerstatus, hvilket gør det hurtigt og nemt for kunden. 

- Solar er god til logistik. Vi får transformerne, når vi skal bruge dem, og produktbeskrivelserne er gode, så medarbejderne nemt kan finde rundt og bestille det rigtige, forklarer Jørgen Bruun Larsen fra TREFOR. 

Fakta

Solar kan den 17. maj fejre 100 års jubilæum. Hele rejsen begyndte tilbage i 1919 med en ung, målrettet forretningsmand ved navn Jacob Jørgensen. Han lagde grundstenene til det Solar, som vi kender i dag. Igennem årene har Solar bestræbt sig på at sætte standarden, når det kommer til effektiv levering og logistik  – til gavn for vores mange kunders daglige arbejdsopgaver.