Solar indgår aftale med Roxtec

NYHED 27. september, 2019

Infrastruktursektoren tilbydes nu hurtig adgang til tætningsløsninger til kabel- og rørgennemføringer. Det er resultatet af et nyt samarbejde mellem Roxtec og Solar. 

Roxtec Denmark Aps og Solar Danmark A/S har netop indledt et samarbejde om salg og distribution af kabel- og rørgennemføringer. Det betyder, at Solars kunder nu også har adgang til Roxtecs unikke produkter med dag-til-dag-levering. 

Det er en nyhed, der også kommer virksomheder i infrastruktursektoren til gode. Roxtecs modulære tætningssystemer finder blandt andet anvendelse i forbindelse med indføring af kabler i net-stationer. 

”Vores kunder i infrastruktursektoren stiller helt særlige krav til komponenternes kvalitet, og det er i bund og grund det, Roxtec leverer,” lyder det fra Ib Falkenberg, leder af Solars specialenhed for infrastruktur.

Roxtec er verdensførende inden for modulære tætningssystemer, blev grundlagt i Karlskrona, Sverige i 1990 af Mikael Blomqvist, opfinder af Multidiameter™ tætningssystemet. Også hos Roxtec er der også stor tilfredshed med den nye aftale.

”Afgørende for vores fælles interesse er at imødekomme behovet for hurtig levering fra dag til dag. Vores fælles styrke er at supportere vores kunder, så snart behovet opstår. Roxtec og Solar har tilsammen mangeårig knowhow, der rækker fra design og udvikling til support og levering. Sammen står vi stærkt med at yde den bedste service,” udtaler Lasse Kohrtz, Segment Manager, Infrastructure & Industry hos Roxtec Denmark ApS.

Stadig vigtigere sektor
Solar kan i dag skrive en række af landets største infrastrukturvirksomheder på referencelisten. Ib Falkenberg fortæller, at den danske infrastruktur er et stadigt vigtigere segment for Solar.

”Kunderne i segmentet har andre krav til logistik, end kunderne i håndværksbranchen og industrien efterspørger. Netop derfor har vi bygget et hold op med dybe tekniske kompetencer, som udelukkende arbejder med det område,” siger Ib Falkenberg.

Se produkterne i Solars webshop.