Vind

Specialtilpassede logistikløsninger

I vindmølleindustrien er det afgørende at supply chain omkostninger reduceres. Derfor leverer vi skræddersyede logistikløsninger som kan hjælpe dig med at optimere dine produkter og processer og reducere omkostningerne.

Solar har den bedste leveringsevne, så vi altid har de rigtige materialer på det helt rigtige tidspunkt. Det giver os bedre indtjening og konkurrenceevne Gert Balling, COO, Scanel International A/S
SCANEL

Solar styrker konkurrenceevnen hos Scanel International A/S

Evnen til at overholde tidsplanen er afgørende for danske Scanel International. Derfor har de indgået sourcing-aftale med Solar.

Læs mere
Total cost of ownership

Få op til 25 % ekstra værdi med TCO

Med en totaløkonomisk tilgang og et stærkt partnerskab kan vi sammen finde ny værdi i jeres sourcing-setup. Fx ved at optimere indkøb og logistik, reducere administration, sænke det generelle forbrug og mindske kapital bundet i lageret.

LÆS MERE

Nyt sortiment: Teknik og Mekanik

Som Solar-kunde har du nu adgang til et nyt stort sortiment med fx lejer, rullekæder, kileremme, hydraulik og pneumatik. 

 

Læs mere her

Førende eksperter står til din rådighed

Vi tilbyder dig vores viden om produkter, systemer og regler, uanset om du skal udskifte en enkelt komponent eller ønsker en helt ny løsning. Vores dedikerede team i Vind kan hjælpe dig med at løse enhver udfordring, du måtte stå overfor. 

Læs mere om teknisk support

Spar tid og ressourcer med Solar Fastbox

Som kunde i Solar Vind kan vi tilbyde dig onsite leveringer, så du nemt kan få leveret det du har behov for. I nogle tilfælde er der brug for ekstra hurtig service og her tilbyder vi Solar Fastbox. Med Solar Fastbox får du varen hurtigt leveret direkte til forbrugsstedet. På den måde sparer du tid og ressourcer.

Læs mere om Solar Fastbox

Ingen logistikopgave er for stor

I Vind håndterer vi forskellige logistikopgaver, herunder kitleverancer, tredjeparts logistikløsninger (3PL) og forskellige transportmuligheder herunder forsendelse til udlandet.

Læs mere om logistik