Telemecanique

OsiSense

Telemecanique sensorer har en global førerposition på området for industrisensorer og tilbyder en bred vifte af sensorteknologier, herunder endestopkontakter, nærhedsfølere, fotoelektriske sensorer samt sikkerheds- og trykafbrydere. Vores mål er at forenkle vores kunders dagligdag, så de kan koncentrere sig om deres primære værdiskabelse og maskinydelsen.

Partnership-Badges_Alliance_Industrial-Automation-Distributor_Certified_CMYK_Green276x203.jpg

 
Se og køb alle sensorer og RFID-system

Bliv mere effektiv med vores oversigt over sensorer

Det skal være let at bestille materialer, og med vores oversigt over sensorer fra Telemecanique er det lettere end nogensinde.

Vi vejleder dig, mens du ser nærmere på vores sensorer fra Telemecanique, og du kan let træffe dit valg og gennemføre din bestilling.

Velkommen til en lettere og bedre arbejdsdag! 

Er du ikke kunde hos os endnu?

Bliv kunde i dag! Som kunde er du det vigtigste for os her hos Solar, og vi er altid på din side. Vi tilbyder moderne og fleksible løsninger, der hjælper dig med at optimere din hverdag. Hos os finder du alt, hvad du har brug for, under ét tag, og vi hjælper dig med virksomhedstilpassede tjenester og produkter. Du kan altid regne med os.

Bliv kunde
Telemecanique OsiSense XC Limit switch

En omfattende serie af industrielle, ekstra kraftige, kompakte og anvendelsesspecifikke miniaturegrænseafbrydere. Med en bred vifte af muligheder og tilbehør giver vores grænseafbrydere så godt som ubegrænset fleksibilitet og et uovertruffent niveau af pålidelighed, der overholder både nationale og internationale krav.

Køb OsiSense XC Limit switch
Telemecanique OsiSense XS Inductive

Induktive nærhedsfølere er til detektion af metalgenstande på op til 60 mm. De består grundlæggende af en oscillator, hvis viklinger udgør den registrerende overflade. Der genereres et skiftende magnetfelt foran disse viklinger.

Køb OsiSense XS Inductive
Telemecanique OsiSense XU Photo Electric

XU-serien har en komplet linje af fotoelektriske nærhedsfølere dedikeret til materialehåndtering, emballering, mærkning, montering, elevatorer og rulletrapper eller føde- og drikkevareindustrier. Dette sortiment tilbyder mange funktioner såsom diffus-tilstand, baggrundsafblænding, polariseret refleks, laserrefleks og gennemstråling eller gennemstråling og fås i de 4 formater, der er mest populære globalt set.

Køb OsiSense XU Photo Electric
Telemecanique OsiSense XM Pressure switch

Vi tilbyder alt-i-en-trykløsninger, hvor kontakten indgår som en del af overvågningsgrænsefladen (vores XMLR), og vi har løsninger, der muliggør fjernovervågning af trykafbrydere via et kabelforbundet display, der kan bruges, når trykafbryderen er skjult eller utilgængelig (vores ZMLP-skærm tilsluttet vores XMLP-kontakt).

Køb OsiSense XM Pressure switch
Telemecanique OsiSense XT Capacitive

Kapacitive sensorer er beregnet til kontaktfri registrering af alle materialer op til 20 mm, uanset materiale eller ledningsevne (metaller, mineraler, træ, plast, glas, pap, læder, keramik, væsker osv.). De detekterer mål ud fra dette måls evne til at blive elektrisk opladet. Da selv isolatorer kan være ladede, betyder det, at det er muligt at detektere så at sige alle objekter med denne type sensor.

Køb OsiSense XT Capacitive
Telemecanique OsiSense XX Ultrasonic

XX-ultralydsfølere udfører berøringfri, pålidelig og højtydende detektion uanset målets form, struktur, farve eller gennemsigtighed. Er i stand til at modstå selv de hårdeste industrimiljøer, fungerer i diffus-, refleks- og gennemstrålingstilstande. Dette udvalg af følere omfatter sågar detektionsmodeller til store afstande.

Køb OsiSense XX Ultrasonic
Telemecanique OsiSense XG RFID sensors

Denne hukommelse er udført som et elektronisk tag, der indeholder en antenne og et integreret kredsløb. Tagget indeholder de oplysninger, der er knyttet til det objekt, som det er forbundet med. Når et tag kommer ind i det felt, der genereres af reader/smart-antennen, registrerer det signalet og udveksler dataene (læser eller skriver) mellem hukommelsen og reader/smart-antennen.

Køb OsiSense XG RFID sensors
Telemecanique OsiSense XZ Cable & accessories

Pålidelige følere har brug for en pålidelig vej for at transmittere signalerne om det, de detekterer! XZ-sortimentet af maskinkabeltilbehør inkluderer en lang række ledningssæt, stikforbindelser og samledåser. Det er designet med henblik på brugervenlighed, en enkel tilslutningsproces samt en hurtig og sikker referenceidentifikation.

Køb OsiSense XZ Cable & acc.
Telemecanique OsiSense XCC Encoders

Encoderakslen er koblet mekanisk til en maskines drivspindel og drejer en skive, der består af en række uigennemsigtige og gennemsigtige sektorer. Lys fra lysdioder (LED'er) passerer gennem de gennemsigtige sektorer på skiven, efterhånden som de viser sig, og registreres af lysfølsomme dioder.

Køb OsiSense XCC Encoders

Oplev Schneider Electrics sensorer med deres tre vejledende værdier: ekspertise, enkelhed og nærhed

 
Telemecanique Cloud tilsluttet XIOT

Sensor tilsluttet mobilnetværk, få alarm på smartphone.

Køb her
Telemecanique Endestop komplet

Metal kort arm med rulle 1NO + 1NC. M20 kabeltilgang

Køb her
Telemecanique Induktiv aftaster M18

Længde: 73,2 mm, skærmet, metal, tasteafstand 8 mm, 10-58V DC, IP67, PNP - NO, 4 polet M12 stik

Køb her
Telemecanique Endestop komplet

Metal med kort arm og plast rulle. 1NO + 1NC. M16 kabeltilgang

Køb her
Telemecanique Følerstik 4-polet

M12 hanstik lige type D skrueterminaler

Køb her
Telemecanique Følerkabel 4-polet

M12 hunstik vinklet 5 meter kabel med PUR kappe

Køb her
Telemecanique Vinkelbeslag

Vinkelbeslag Ø18 mm for XU

Køb her
Telemecanique Kabel PUR

Kabel PUR M12 90° hun 5-pin 20 meter

Køb her

Kundeservice

Ring til os:
VESTDANMARK (JYLLAND OG FYN): +45 76 52 75 40 eller
ØSTDANMARK (SJÆLLAND OG BORNHOLM): +45 76 52 79 20

Uanset om du har brug for hjælp til bestillinger, teknisk rådgivning eller hjælp til returnering og reklamation, er vi der for dig.  Du kan også kontakte os på kundeservice@solar.dk

Åbningstider: man-tors: 07.00-16.00 og fre 07.00-14.00

KONTAKT KUNDESERVICE