Marine

Skarp ekspertise, bredt produktsortiment og gode logistikløsninger, der effektiviserer og optimerer driften.

 

Styrk din konkurrenceevne indenfor den maritime industri

I en udfordrende branche er det vigtigt at drive virksomheden optimalt og undgå fordyrende indkøbsprocesser og unødvendige omkostningsposter. Stadig flere virksomheder ser værdien af at implementere smartere lagerløsninger, konsolidere leverandører og skræddersy logistikken.

Vores lange erfaring inden for Offshore og Marine-segmentet har sikret os et bredt og tilpasset sortiment, så du som kunde skal kunne finde de produkter, du har brug for inden for kabler og føringsveje, automatisering, belysning, netværk og sikkerhed, men også andre relevante produkter inden for pneumatik, værktøj, arbejdstøj, teknik og mekanik.

Vi hjælper vores kunder med at finde grønne løsninger

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du mere information?

Kontakt salgschef for Offshore & Marine
Bjarne Tarp på tlf: +45 40641238 eller via e-mail

 

Skriv e-mail
Skarpt sortiment

Bredt leverandørnetværk

Vores brede leverandørnetværk sikrer os et alsidigt og solidt sortiment. Kendte mærkevarer, såvel som nicheleverandører knyttet til skibsindustrien og underleverandører inden for marine er repræsenteret hos os. Vi leverer produkter inden for elektronik, automatisering, pneumatik og værktøj.
Gå til webshop
Kompetencecenter

Teknisk rådgivning

Vi har etableret vores egne dedikerede kompetencecentre for den maritime industri. Vores dygtige konsulenter står klar til at hjælpe med tekniske spørgsmål knyttet til produkter og systemer, valg af nye komponenter og udskiftning af eksisterende produkter m.v.
Kontakt os
Internationalt selskab

Tæt samarbejde

Solar har en international tilgang til marinesegmentet. Vi samhandler på tværs af lande for at kunne give dig som kunde de bedste og bredest mulige tilbud. Dette sikrer vores kunder hurtig adgang til ressourcer og produkter.
Send e-mail
97% leveringssikkerhed

Pålidelige leverancer

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får dine varer leveret på det aftalte tidspunkt, på det rigtige sted, og at produkterne er af høj kvalitet. Vores brede tilbud inden for logistikløsninger sikrer, at vi altid kan finde den bedste løsning til dig.
Læs services

Vi kender vores industri!

Solar er et af Nordeuropas førende sourcing- og serviceselskaber, og med erfarne produktchefer og tekniske eksperter er vi rigget til at hjælpe vores kunder med at nå deres mål.

Vores erfaring med at tilrettelægge og imødekomme branchens behov og krav har resulteret i et bredt og relevant produktsortiment. For at styrke vores kunders konkurrenceevne og markedsposition tilbyder vi strategisk rådgivning og planlægning af integrerede digitale løsninger.

Læs mere om Solar Industri

Sådan samarbejder vi med vores kunder

Odfjell Drilling

Digitale processer

Odfjell Drilling havde brug for en leverandør og forretningspartner med en digital tilgang. Det var derudover en forudsætning, at partneren var innovativ og havde indgående viden om Odfjells forretningsvirksomhed. Dette blev udgangspunktet for, at de valgte at indgå en aftale med Solar.
Læs mere
Scanel International

Sikrer lønsomheden

For virksomheder i forsyningskæden til havvindmøller er evnen til at overholde tidsplanen én af de allervigtigste egenskaber. Ifølge danske Scanel International A/S, som blandt andet laver elektriske installationer til offshore-industrien i mere end 30 lande, har selv små overskridelser i tidsplanen store konsekvenser for indtjeningen.
Læs mere
Scada International

Styrker konkurrenceevnen

SCADA øger effektiviteten inden for indkøb og produktion med Solars Kitbox service. Via samarbejdet med Solar får de nu en samlet pakke fra én leverandør frem for 40 produkter fra fem forskellige leverandører.
Læs mere
Aibel

Et langsigtet samarbejde

Solar Norge har en rammeaftale med Aibel for indkøb og services. Etablering af rammeaftalen er et vigtig bidrag til fremtidig værdiskabelse. Gennem en fælles målsætning om løbende optimering har vi et tæt og langsigtet samarbejde med hovedfokus på transaktionsomkostninger, standardisering og dataudveksling.
Læs mere

TCO styrker konkurrenceevnen

Skandinaviske virksomheder binder mere kapital end deres europæiske konkurrenter. Hele 36 procent. Det viser en undersøgelse fra Nordea*. Det er en dyr fornøjelse for virksomheder, der ellers let kunne bruge de ressourcer på nye investeringer og derfor ikke får del i den vækst, de burde have. 

Hos Solar sourcer vi til alle dele af den danske maritime industri. Herfra ved vi, at flere virksomheder er begyndt at konsolidere leverandører og finde det rigtige logistiske setup. 

Og det virker. Vores kunder fortæller, at de reducerer arbejdskapital, administration og det generelle forbrug. Det kan give helt op til 25 procent ny værdi, som enten forbedrer bundlinjen eller frigør arbejdstid, som bidrager med reel værdi i stedet for administration.

Vi kan også hjælpe dig. Men det kræver, at du er villig til at gå hele vejen.

Læs mere
Alt, hvad du har brug for

Se vores komplette udvalg af kabler

Vi samarbejder med norske og europæiske kabelfabrikker. Vores kabeleksperter er optaget af branchens konstante udvikling og har hele tiden fokus på at kunne tilbyde mere omkostningseffektive kabler. Det gøres som regel via specialtilpassede hybridkabler, som reducerer installationstiden betydeligt. Solars produktsortiment, kompetencer, erfaring og leverandørnetværk sikrer dig som kunde adgang til det, du har brug for.
Udforsk
Automation

Tæt samarbejde med de største i branchen

Til marinesegmentet leverer vi en række specialløsninger inden for automatiseringsudstyr, som sikrer en høj grad af kontrol og effektiv udnyttelse. Vi samarbejder tæt med de største producenter af automatiseringsprodukter og sikrer via effektiv distribution kort leveringstid.
Se udvalget her
Siemens

Nemt og bekvemt at bestille Siemens

Med ca. 10.000 Siemens-produkter er vi Nordens største distributører, og sortimentet er let tilgængeligt for dig i vores e-handel. Med vores Value Added Reseller certificering hjælper vi dig gerne, når du har brug for ekspertise inden for produkter og løsninger.
Opdage Siemens
Schneider Electric

En mere smidig metode til at finde frem til det rigtige produkt

Schneider Electrics produkter og løsninger til automatisering og kontrol dækker hele spekteret inden for industri-, infrastruktur- og byggesektoren – fra programmerbare relæer til bevægelsescontrollere og brugergrænseflademoduler til brug i alt fra enkle maskiner til komplekse processystemer.
Find løsningen

Konsolider dine indkøb hos os

Vi har de seneste to år udvidet sortimentet med mere end 50.000 nye produkter. Ved at kombinere et bredere sortiment, effektiv logistik og en digital tilgang ønsker vi at bidrage til værdiskabelse for vores kunder.

 

 

 

Læs mere

Bredt udvalg af forskellige services

Services

Logistik og services tilpasset den maritime industri og industri! Læs mere om bl.a. VMI, Solar Kitbox, vareautomat, varebil, cross docking mv.
Læs mere

Transportløsninger

Vi tilbyder en række leveringsmuligheder. Uanset om du har brug for en Fastbox eller specialtransport til dit projekt, har vi en løsning. Vi tilbyder fx kurérservice, dag- og natlevering, kranlevering og anden specialtransport.
Læs mere

Varehåndtering

Har du brug for speciallabels eller sortering af dine varer for at gøre dit arbejde mere effektivt? Solar markerer og pakker materialerne på den måde, det passer din forretning eller dit projekt bedst.
Læs mere

Lagerløsninger

Du har sikkert prøvet at mangle noget materiale, når du lige står og skal bruge det? Solar kan hjælpe med at optimere dit lager og sikre, at du har det, du behøver, når du har brug for det.
Læs mere
Solar Plus

Høj kvalitet til den rigtige pris

Plus-koncept, der dækker op til 80 % af dit daglige materialebehov. Produkterne er altid på lager, så du kan få dem leveret med det samme.
Læs mere om Plus
Solar Cable

Professionelle kabler til konkurrencedygtige priser

Solar Cable er et af branchens mest komplette lagre af kabler og ledninger.
Læs mere om Cable

Alt er lys

Optimale belysningsløsninger til industrien.
Se mere
Solar Tools

Bredt sortiment af værktøj

Med Solar Tools får du produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.
Læs mere om Tools