Infrastruktur

Vej & Bane

Elektrificeringen af samfundets infrastruktur kræver stærke og robuste supply chains baseret på digitale platforme. Solar har igennem en lang årrække i branchen opbygget teknisk specialistviden om en lang række muligheder inden for infrastruktur og ’rolling stock’.

Få hjælp til at effektivisere

Med Solar som partner tilbyder vi vores kunder en Single Point of Ordering-løsning igennem vores platforme.

Med vores mangeårige erfaring på området, bygger vi skræddersyede løsninger og stiller vores resurser til rådighed, så vi kan tilbyde at hjælpe vores infrastruktur-kunder med at effektivisere deres Supply Chain igennem en række fleksible løsninger.

Vi tilbyder en single point of ordering-løsning (SPOO-løsning). Vi samler jeres kontrakter (3PL og 4PL), hvilket sikrer, at jeres projekter eller drifts- og vedligeholdelsesopgaver kan løses effektivt uden spild. Kontakt os idag og hør hvordan vi kan skræddersy supply chain løsninger til din virksomhed.

Vej og Bane-specialist

Kontakt vores Vej og Bane-specialist, Karsten Friboe Olsen.

E-mail: kao@solar.dk

Mobil: +45 40 64 12 14

/globalassets/shared/business-areas/industry/infrastructure/vej-og-bane/vejbelysning_aften_384x350.jpg

Bedre supply chain-løsning

Vi har et nordisk infrastrukturteam med høj teknisk kompetence. Med Solar som partner får I en medspiller med en lang og teknisk indsigt i branchens produkter. Vi står bl.a. til rådighed for produktuddannelse m.v. i tæt samarbejde med branchens kendte leverandører.

Vi rådgiver og sammensætter nye, værdiskabende og fremtidssikrede supplychain-løsninger til den danske og norske jernbanebranche. Produkterne er godkendt efter europæiske standarder.

Vi følger løbende op med diverse KPI-rapporter og drøfter med jer, hvordan vi sammen kan gøre jeres supply chain-løsning endnu bedre.