Skru op for salget af varmepumper

Efterspørgslen på varmepumper er steget markant. Derfor er der et stort marked for dig som installatør, hvis du kan tilbyde dine kunder en god løsning. 

Vi kan hjælpe dig, når du skal dimensionere, installere og indregulere varmepumper. 

Kontakt os
Teknisk support Vi hjælper dig godt i gang

Vores eksperter er altid klar til at hjælpe dig godt videre med dit varmepumpeprojekt. De kan dimensionere anlægget rigtigt samt yde teknisk hjælp ved problemer eller udfordringer. De guider dig til størrelsen af varmepumpen og laver en beregning og et tilbud til dig.

Kontakt support her
Solar School Få uddannelse og kurser

Vil du dygtiggøre dig inden for varmepumper? Så har vi tekniske uddannelser og kurser, som du kan blive en del af. Få eksempelvis dit KMO-bevis hos os.

Se aktuelle kurser

Luft til luft

Denne varmepumpe er god til sommerhuset eller supplement til el, olie og naturgas i et helårshus. Luft til luft-varmepumpen er den billigste type varmepumpe, som kan installeres i alle husets rum, da den ikke kræver vandbårne radiatorer eller gulvvarme. 

Luft til luft-varme¬pumpen består af en ude- og en indedel. En ventilator uden for huset trækker luft ind i varmepumpen, som omsættes til f.eks. varm luft, der blæses ind i huset.

Luft til vand

Luft til vand-varmepumpen er en primær varmekilde, som kræver vandbårne radiatorer eller gulvvarme. En luft til vand-varmepumpe udnytter varmen fra luften til at opvarme boligen og brugsvandet.

Luft til vand-varmepumpen består af en ude- og en indedel. Udedelen har en ventilator, som står uden for huset og trækker luft ind i varmepumpen, som så omsætter den til varme. Derefter sørger indedelen for at varmen ledes rundt i huset til f.eks. vandbårne radiatorer, gulvvarme eller brugsvand.

Jordvarmepumpe

Jordvarmepumpen er en primær varmekilde, som kræver vandbårne radiatorer eller gulvvarme. Jordvarmepumpens slanger trækker varmen ud af jorden og transporterer den ind til varmepumpen, som omsætter luften til varme.

Varmepumpen sørger for, at varmen ledes rundt i huset til f.eks. vandbårne radiatorer, gulvvarme eller brugsvand. Varmepumpen står in¬dendørs f.eks. i bryg¬gers eller kælder.

Videoguides

Vores ekspert Jacob Mortensen giver gode råd til dig, der arbejder med varmepumper.

Få små fif til at bruge magnettesteren, tangamperemeteret eller Testo-kittet.