Aktuelle kampagner

Her finder du alle vores aktuelle kampagner.

Det kan være alt fra skarpe tilbud på dine yndlingsprodukter, nyheder i sortimentet eller arrangementer, kurser og events, som du kan deltage i. 

Husk, at du også altid kan gøre en god handel ved at købe produkter, der er på Markedstorvet.

Gå til markedstorvet

Konkurrence-2-Banner below hero.jpg

Konkurrence

Vind et rejsegavekort på 10.000 kr

Køb hansgrohe produkter hos Solar, så deltager du automatisk i konkurrencen. Konkurrenceperiode 1. maj til den 31. juli. Vinderen udtrækkes den 8. august 2024 og bliver kontaktet direkte.
Køb hansgrohe her
Tilbud

Bliv klar til sommervarmen

Du kan få komfort hele sommeren med vores forskellige sommerprodukter. Få et friskt pust med en bord-, gulv- eller loftventilator, og hold temperaturen nede på kontoret med et mobilt klimaanlæg eller en luft/luft varmepumpe.
Køb her
Gælder t.o.m. 30. juni

Tilbud på populære FUGA-produkter

Lige nu kan du få de seks mest populære FUGA-produkter til en skarp pris. Tilbuddet gælder både enkeltstyk og bulk-pakker med 100 stk.
Købe FUGA her
Tilbud på arbejds- og sikkerhedssko

Trænger du til nye sko?

Så har vi samlet et udvalg af gennemtestet, godkendt kvalitetsfodtøj fra verdens førende udbydere af sikkerhedssko og fodtøj til arbejdsbrug.
Find dem her
Solar Tool

Sommerens værktøjskampagne

Sommerens værktøjskampagne er fyldt med fantastiske tilbud og spændende produktnyheder fra bl.a Solar Plus, BAHCO, Wera, WIHA, GEDORE, m.fl.
Tjek avisen her
Solar Light

Nyheder og fokusprodukter

I vores nye brochure finder du et stort udvalg af nyheder og fokusprodukter til udendørs og indendørs belysning. Fra gader og gangbroer til kontorer er det vigtigt at have belysning, der giver god energi og atmosfære.
Se fokusprodukterne her
Stort sortiment

Alt til byggepladsen

Find alt til byggepladsen lige her. Det kan for eksempel være værnemidler, produkter til skurvognen, tilbehør og værktøj.
Gå til produkter
Solar Netto

Basis belysningssortiment

Få faste priser på produkter til alle typer belysningsprojekter. I vores nye brochure finder du et stort udvalg af basis belysningsarmaturer.
Læs brochuren her
Solar Light

Professionel belysning

Vi har opbygget en stor erfaring og viden inden for belysning, hvilket har skabt et bredt sortiment af armaturer til belysning til industri, boliger, hoteller/restauranter, kontorer og butikker.
Se kampagnen her