Aktuelle kampagner

De bedste tilbud

Hver uge finder du nye kampagner her på siden. Det kan være skarpe tilbud på dine yndlingsprodukter, nyheder i sortimentet eller arrangementer, kurser og events, som du kan deltage i.  


Se aktuelle kampagner

Ugens fund

Hver uge kan du her finde skarpe priser på dine yndlingsprodukter i vores store sortimentet.

Se ugens fund
Solar Tools

Ny sommer kampagne

Kvalitetsprodukter til alle dine projekter, håndplukket af eksperter.

Gælder fra 1. juni til 31. august

Find avisen her

Solceller på varevognen

Producer grøn strøm via solceller på taget af din varevogn. Ved at gøre strømmen mobil har du 230 V med dig overalt og dermed let adgang til tilslutning af værktøj og maskiner ude hos slutkunden. Ingen tomgangskørsel og dermed diselbesparelse. Længere holdbarhed af bilens batteri og generator og lavere CO2-udslip og mulighed for et grønnere image.

Se mere her

Bestil hurtigt og nemt med Solar Mobile

Med stregkodescanneren, søgefunktionen og adgang til favoritter er det hurtigt og nemt at bestille. Hvis du har brug for at finde en fysisk butik, kan appen vise dig vej til den nærmeste. Eller du kan bare bestille en Fastbox, så du kan fortsætte arbejdet, mens vi leverer materialerne til dig.

Hent appen her:Besøg Solar School

Solar Skolen tilbyder uddannelser og kurser, der er med til at højne både vidensniveau og effektivitet i installationsbranchen. Vi understøtter installatørerne i digitaliseringen af deres arbejdsprocesser og tilbyder et understøttende uddannelsesprogram eller skræddersyr uddannelsesforløb, som er tilpasset den enkelte virksomheds mål og udfordringer.
Med Solar Skolen som din uddannelsespartner er du altid sikret de bedste kurser, som udvikler både dig og din virksomhed til at kunne håndtere morgendagens udfordringer.  

Book kurser