Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Aktuelle kampagner

De bedste tilbud

Hver uge finder du nye kampagner her på siden. Det kan være skarpe tilbud på dine yndlingsprodukter, nyheder i sortimentet eller arrangementer, kurser og events, som du kan deltage i. 

Gælder fra 1. april - 31. maj 2022

Forårets værktøjsavis er her

Kvalitetsprodukter til alle dine projekter - håndplukket af vores specialister. Vind trådløse høretelefoner fra Varta eller en tur til Tour de France ved at deltage i vores konkurrencer.
Se kampagnen her
Nyt katalog

Byggepladsen

Med byggepladskataloget gør vi det nemt for dig at finde og købe alt til byggepladsen. Det kan for eksempel være værnemidler, produkter til skurvognen, tilbehør og værktøj.
Læs byggepladsavisen
Solar Netto

Leder du efter produkter til et lille budget?

Med vores Solar Netto produktsortiment giver vi, dig med et lille budget, mulighed for at købe produkter af den bedst mulige kvalitet. Tag et kig i vores brochure med Solar Netto belysning.
Læs mere om Solar Netto
Solar Light – for mere inspirerende læringsmiljø

Solar Light - Belysningskampagne forår 2022

I vores Solar Light-kampagne har vi samlet et udvalg af professionelle armaturer til kontorer, produktionsanlæg og uddannelsesinstitutioner. Her finder du et bredt sortiment af lyskilder til den bedste pris.
Gå til vores kampagne
Professionel belysning

Solar Light - Fokusprodukter #2

Belysning har stor betydning for trivsel og arbejdsmiljø på kontoret eller i undervisningslokalet. Målsætningen om optimal belysning for brugerne samt hensynet til energibesparelse, er fundamentet for armaturernes optiske konstruktion.
Se fokusprodukterne her