Altid den rigtige belysning til din projekt

Solar Light er mere end bare belysning

Solar Light tilbyder en bred vifte af belysningsudstyr til brug i private, forretningsmæssige og industrielle miljøer. Derudover understøtter vores belysningskonsulenter dig med individuelle løsninger til store og små projekter. Vi holder altid øje med den mest attraktive pris for vores kunder.
Se hele sortiment her
Belysning - indendørs

Til produkterne
Belysning - eksteriør

Til produkterne
Belysning - industri

Til produkterne
Belysning - projektører

Til produkterne

Vi skaber morgendagens belysningsløsninger i dag

I Solar Light sortimentet finder du alt lige fra små indbygningsdownlight og kontorbelysning til ATEX-projektører, vej- og nødbelysning.

Slår standardløsningen ikke til, så skræddersyer vi en løsning til dig i samarbejde med vores Solar Light leverandører.

Det har været NKT’s ønske at sikre et godt arbejdsmiljø, så det er en sikker arbejdsplads både dag og nat. Ricco Lind Hansen, indehaver af Multi-Tech og installatør på projektet

Lysstyringsløsninger

Lys kan i høj grad påvirke vore humør og aktivitetsniveau og hvis det bruges rigtigt, kan man både rykke ens døgnrytme, øge koncentrationen og forhindre søvnproblemer.

Med lysstyring findes mange løsninger. Fra simple stand-alone løsninger, til de lidt mere avancerede BMS løsninger. 

Se mere om lysstyring her
Døgnrytmelys på plejehjemmet

PREMIUM SERIE

Hybrid skinnesystem

Hybrid er et modulopbygget skinnesystem, hvor det er nemt at bygge et infinity linjearmatur eller bestykke efter ønske. Systemet kan både nedhænges, påbygges i loft og T-skinnesystem.

Se hele serien her

Solar Light præsenterer nyt belysnings-designkoncept – TOWER

Sensationel nyhed – den eksklusive udendørs TOWER pullert er et moderne nyt belysnings-designkoncept, der giver mulighed for at skabe et unikt og dynamisk belysningsprojekt. Muligheden for at vælge blandt flere forskellige lampehoveder, til samme mast, er ekstraordinært og særligt bæredygtigt. Designtankerne udspringer af, at masten kan genbruges og ombygges med flere forskellige matchende lampehoveder, der derved gør det muligt at designe og tilpasse et sammensat armatur, der er velegnet til flere forskellige professionelle såvel som private miljøer.

Se udvalget her

Værktøjskassen, der gør dig til en vinder

Solarlight.dk er en værktøjskasse, der fungerer som et inspirationskatalog, hurtig adgang til teknisk support og kundeservice.

Derudover har du mulighed for at foretage en lysberegning via FastCalc eller prøve vores smarte katalogværktøj.

Du kan på få minutter finde de produkter, datablade og filer, du har brug for – og sætte dem sammen til et flot produktkatalog.
Det produktkatalog, du skræddersyr, får et flot og professionelt udseende. Og dermed mere gennemslagskraft, når dit tilbud skal kæmpe mod andres.

Gå til værktøjskassen

BEGA udendørsbelysning

BEGA, som er en anerkendt tysk producent af udendørsbelysning, er på mange områder trendsætter på formgivning, høj produktkvalitet, førsteklasses lyskvalitet og meget lang levetid.

Læs mere om BEGA

Kontakt og garanti

Vi vil ikke nøjes med at levere de bedste belysningsprodukter og -løsning til attraktive priser. Vi vil hjælpe dig og vores øvrige kunder til at klare sig bedre.

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder.
Telefon: +45 76 52 70 00
Mail: solarlight@solar.dk


5 års garanti mod produktions- og materialefejl på produkter i Solar Light’s sortiment, der er købt efter 1. maj 2017. 

Læs mere om garanti

Nemmere at vælge

Vi har gjort det nemmere for dig at vælge den rigtige belysning til dit næste projekt.

Tre forskellige produktniveauer: Premium, Professional og Standard

    

Læs mere om produktniveauer