Værktøjskampagne

Ny dug-frisk værktøjsavis

Forårskampagnen er fyldt med gode tilbud og kvalitetsprodukter til enhver opgave, håndplukket af vores eksperter.

Gælder fra 1/4 - 31/5 2021

Find avisen her
Ny pulje Søg om tilskud til boligforbedringer

Onsdag d. 7 april kl. 10:00 er det igen muligt, at søge tilskud til boligforbedringer, der sparer energi. Læs mere om hvor og hvordan man søger om tilskud, så du kan rådgive dine kunder bedst muligt.

Læs mere her
Tilbud Alt til byggepladsen samlet i ét katalog

Se det nyeste katalog spækket med gode tilbud på værnemidler, produkter til skurvognen, tilbehør og værktøj. Kataloget gør det nemt for dig, at bestille varer til din byggeplads. Tilbuddene gælder t.o.m. den 30/4-2021.

Find avisen her
Stor belysningskampagne Solar Light er mere end bare lys

Vidste du, at du kan få inspirerende ny viden og skræddersyet hjælp til belysningsberegning af Solar Light-eksperterne? Godt lys er afgørende for gode arbejdsforhold og sikkerhed. Find professionelle armaturer til kontorer, produktionsområder samt skoler og institutioner i Solar Light-kampagnen.

Find de gode tilbud her
Nominering En webshop blandt de bedste

Dansk Erhverv har netop meddelt os, at vi er i finalen til E-handelsprisen 2021 i kategorien ’Bedste B2B-virksomhed med online omsætning over 200 mio.kr’. Og det er vi stolte af!

Få bedre overblik Smart Supply | Servicebiler

Med lagerstyringssystemet Smart Supply | Servicebiler er din bil altid klar til dagens opgaver allerede fra morgenstunden.

Mere om løsningen
Grøn strøm Solceller på varevognen

Vær den grønne håndværker i dit område og få installeret solceller på taget af din varevogn. Så har du altid strøm til opladning af værktøjet bag i bilen.

Dyk ned i løsningen
Solar Cable Alt i kabler

Du finder over 6000 forskellige kabler og ledninger hos Solar. Vi leverer også specialkabler og vores netværk af internationale leverandører gør det muligt at levere kabler til enhver opgave.

Læs mere om kabler

Brug for hjælp?

Om det gælder retur, reklamation, transportskader eller leveringstider, så kan du trygt henvende dig her. Kontakt kundeservice Øst på telefon 76527920 eller kundeservice Vest på 76527540. 

Gå til kundeservice

Ledige stillinger

Tjek jobmulighederne hos Solar og bliv klogere på, om vi er det helt rigtige match for dig.

Se ledige jobs

Bestil hurtigt og nemt

Hent Solar Mobile i dag. Med stregkodescanneren, søgefunktionen og adgang til favoritter er det hurtigt og nemt at bestille. Hvis du har brug for at finde en fysisk butik, kan appen vise dig vej til den nærmeste. Eller du kan bare bestille en Fastbox, så du kan fortsætte arbejdet, mens vi leverer materialerne til dig.

Hent appen her:

IOS download app Android download app

Uddannelse Solar School

Solar Skolen tilbyder dig markedets bedste online og onsite kurser. Vi udvikler fremtidens virksomheder med nye kompetencer, viden og uddannelse. Hvilke kurser ønsker du?

Søg kurser her
Hurtig levering Solar Fastbox

Med Solar Fastbox får du hurtig og nem levering på helt ned til under en time. Vi leverer dine varer der, hvor du er. Bestil nemt i vores webshop, og spar tid på transporten.

Læs mere
Vores betingelser Find svaret

Har du brug for at se vores salgs- og leveringsbetingelser? Få svar på dine spørgsmål om bl.a. betalingsbetingelser, reklamationer, returbetingelser, produktansvar eller force majeure.

Klik her
Levering Levering omkring helligdage

Her finder du en oversigt over vores leveringstider omkring helligdagene i 2021.

Se leveringstider