Luk

Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Ny på solar.dk

Partnerskab gør forskellen

Vi er en førende sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri, ventilation og klima/energi.

Vores kerneforretning fokuserer på produktindkøb, værdiskabende services og optimering af vores kunders forretning.

Vi faciliterer effektivitet og leverer digitale værktøjer, der gør vores kunder til vindere.

I vores forpligtelse til det grønne skifte ønsker vi at levere de bedste løsninger til at sikre bæredygtig brug af ressourcer.

Bliv kunde
Industriløsninger

Varmepumper installeret på taget giver store besparelser

Vi har installeret 3 kæmpe varmepumper på taget af vores lager, som skal forsyne ca. 60.000 m2 med varme. Anlægget har en tilbagebetalingstid på 3-4 år og giver os en årlig besparelse på 2,1 mio. DKK. Læs mere om projektet og se, hvad sådan et anlæg til industrien kan medføre af besparelser.
Læs mere
Konkurrence

Vind et rejsegavekort til Bravo Tours på 10.000 kr.

Sammen med hansgrohe er vi i konkurrencehumør og træder priserne i bund. Du deltager automatisk i konkurrencen, når du køber et Hansgrohe-produkt i konkurrenceperioden 30. maj til 29. juli 2022.
Gå til webshoppen
Solar Tools

Værktøjskampagne

Sommerens værktøjskampagne er fyldt med gode tilbud og kvalitetsprodukter til enhver opgave, håndplukket af vores eksperter. Gældende indtil 31. august 2022. Deltag i vores konkurrencer nedenfor og vind præmier med Bahco, Hansgrohe og Milwaukee.
Læs avisen her
Smappee ladestander

Lad din bil, når strømmen er billigst, med Smappee

Smappee kan integreres med solcelleanlæg for at bruge den grønne strøm først. Oplad fx, når elprisen er billigst i døgnet, med udgangspunkt i el-tarif og dit kommende kørselsbehov og afgangstid. Dét er smart.
Find den i webshoppen
Grøn energi

Solceller giver stor fleksibilitet

Var det noget med et plug and play solcellesystem? Montér MIPV solceller på bilen, campingvognen eller båden. Solcellerne generer grøn strøm, når du er på farten – men også når du holder stille. Du sparer brændstof og har altid opladte batterier.
Køb pakkeløsninger her
Smart Supply | Kanban

Få styr på stumperne

Reducer lageret, hæv leveringssikkerhed og sænk antallet af bestillinger med en Smart Supply | Kanban-løsning fra Solar. Den nemme løsning med de store besparelser.
Læs mere
Alt i kabler

Solar Cable

Du finder over 6.000 forskellige kabler og ledninger hos os. Vi leverer også specialkabler og vores netværk af internationale leverandører gør det muligt at levere kabler til enhver opgave og i eksakte mål.
Læs om Solar Cable

Din branche

Installation

Vi finder den leverings- og logistikløsning, der passer til dit behov. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du regne med, at vi leverer dine varer til tiden. På den måde bliver du mere effektiv, hvilket betyder, at du kan servicere dine kunder på den bedst mulige måde.
Læs mere

Industri

Som strategisk partner kan vi bidrage til at effektivisere indkøb, digitalisere processer og optimere logistikken, så du kan reducere totalomkostningerne og øge konkurrenceevnen.
Læs mere

Trade

Du sparer tid og penge med vores smarte løsninger. Du kan få hurtig levering eller hjælp til at planlægge levering af varer i henhold til din fremdriftsplan. Vi forstår din arbejdsdag og kan hjælpe dig med at nå dine mål. Gennem godt samarbejde kan vi løse alle logistiske udfordringer.
Læs mere
Ledige stillinger

Job i Solar

Se vores ledige stillinger. Du kan også udforske vores værdier og få en fornemmelse af, hvordan det er at arbejde i Solar. Er vi det perfekte match for dig?
Se mere
Bæredygtighed

Sammen reducerer vi spild

Selvom vores logo er blåt, så har vi altid haft øje for de grønne løsninger i Solar. Vi fokuserer på de energibesparende løsninger og services som sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Til gavn for miljøet. Vores kunder. Og for Solar.
Læs mere
Klima & Energi

Alt du behøver i den grønne omstilling

Solar Klima & Energi er meget mere end energirigtige produkter. Vi er din sparringspartner inden for de rette løsningsvalg. Vi supporterer dig i processen således vi i fællesskab får udarbejdet et velfungerende projekt, som gør dig konkurrencedygtig.
Læs mere om Klima & Energi-området
Uddannelse

Solar School

Solar Skolen tilbyder dig markedets bedste online og onsite kurser. Vi udvikler fremtidens virksomheder med nye kompetencer, viden og uddannelse. Hvilke kurser ønsker du?

Søg kurser her
Hurtig levering

Solar Fastbox

Med Solar Fastbox får du hurtig og nem levering på helt ned til under en time. Vi leverer dine varer der, hvor du er. Bestil nemt i vores webshop, og spar tid på transporten.

Læs mere
Spørgsmål og svar

Salgs- og leveringsbetingelser

Har du brug for at se vores salgs- og leveringsbetingelser? Få svar på dine spørgsmål om bl.a. betalingsbetingelser, reklamationer, returbetingelser, produktansvar eller force majeure.

Klik her
Levering

Levering omkring helligdage

Her finder du en oversigt over vores leveringstider omkring helligdagene i 2022.

Se leveringstider