Tilbud og grønne idéer

Effektivt arbejde giver grønnere resultater

Når du begynder at arbejde mere effektivt, arbejder du automatisk grønnere. Gør brug af vores løsninger, vores ekspertise og vores tjenester.

Det er nu, at mange vender tilbage til kontoret. Se vores grønne løsninger for at gøre din arbejdsdag lettere. Vores produktsortiment omfatter alt fra automatiske sensorer til komplette løsninger til kontoret.

Se de gode tilbud her

På grund af manglede materiale (råtræ), prisstigninger og øget leveringstid samt af hensyn til miljøet indfører Solar pant på tromler fra den 13. september 2021.

Solar Tools Ny værktøjskampagne

Alt lige fra værktøj til befæstelse og arbejdstøj - du finder det hele her. Gælder fra 1. september til 30. Oktober. Vind et paddleboard fra BAHCO til en værdi af 3000 kr.

Find kampagnen her
Se alle de gode tilbud i avisen Byggepladsen

Vi har udvalgt de bedste produkter til den bedste pris. Kataloget omfatter fx værnemidler, produkter til skurvognen, tilbehør og værktøj.

Find avisen her
Stor belysningskampagne Lys der fordriver mørket

Se den nye kampagneavis for at spotte de gode tilbud. Der er alt, hvad du har brug for til dine kommende udendørs belysningsprojekter. Naturligvis til skarpe priser, hvor du får allermest for pengene.

Find de gode tilbud her
Ny pulje Søg om tilskud til boligforbedringer

D. 28. september er det igen muligt at søge tilskud til boligforbedringer, der sparer energi. Læs mere om hvor og hvordan man søger om tilskud, så du kan rådgive dine kunder bedst muligt.

Læs mere her
Effektiv levering Kitbox

Kitbox er et komplet samlesæt med komponenter til en specifik opgave. Designet til at optimere indkøb, produktionshastighed og økonomi.

Læs om Kitbox
Grøn strøm Solceller på varevognen

Vær den grønne håndværker i dit område og få installeret solceller på taget af din varevogn. Så har du altid strøm til opladning af værktøjet bag i bilen.

Dyk ned i løsningen
Solar Netto Mere for mindre

Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstraomkostninger, og det betyder, at du er garanteret konstant lave priser. Solar Netto er et basissortiment til indendørs og udendørs brug i en kvalitet, der er god nok, og hvor varen altid er på lager.

Se udvalget

Brug for hjælp?

Om det gælder retur, reklamation, transportskader eller leveringstider, så kan du trygt henvende dig her. Kontakt kundeservice Øst på telefon 76527920 eller kundeservice Vest på 76527540. 

Gå til kundeservice

Ledige stillinger

Tjek jobmulighederne hos Solar og bliv klogere på, om vi er det helt rigtige match for dig.

Se ledige jobs

Bestil hurtigt og nemt

Hent Solar Mobile i dag. Med stregkodescanneren, søgefunktionen og adgang til favoritter er det hurtigt og nemt at bestille. Hvis du har brug for at finde en fysisk butik, kan appen vise dig vej til den nærmeste. Eller du kan bare bestille en Fastbox, så du kan fortsætte arbejdet, mens vi leverer materialerne til dig.

Hent appen her:

IOS download app Android download app

Uddannelse Solar School

Solar Skolen tilbyder dig markedets bedste online og onsite kurser. Vi udvikler fremtidens virksomheder med nye kompetencer, viden og uddannelse. Hvilke kurser ønsker du?

Søg kurser her
Hurtig levering Solar Fastbox

Med Solar Fastbox får du hurtig og nem levering på helt ned til under en time. Vi leverer dine varer der, hvor du er. Bestil nemt i vores webshop, og spar tid på transporten.

Læs mere
Vores betingelser Find svaret

Har du brug for at se vores salgs- og leveringsbetingelser? Få svar på dine spørgsmål om bl.a. betalingsbetingelser, reklamationer, returbetingelser, produktansvar eller force majeure.

Klik her
Levering Levering omkring helligdage

Her finder du en oversigt over vores leveringstider omkring helligdagene i 2021.

Se leveringstider