We passionately challenge to add value

Iværksætter, importør, producent, leverandør, grossist… - og nu sourcing- og servicevirksomhed. 

Den 17. maj 2019 fylder Solar 100 år, og undervejs har vi flere gange skiftet rolle i værdikæden. Kendetegnende for Solar gennem alle årene er, at vi har haft modet til opsøge ukendt land og aldrig været bange for at udfordre vores kunder for at skabe et nyt marked.

Da den 17. maj 2019 er en helligdag i blandt andet Danmark og Norge, vil den egentlige jubilæumsfejring foregå mandag den 20. maj 2019.

Vi vil dog markere jubilæet i hele 2019 og lancerer i dag dette intrasite, hvor vil kombinere jubilæumsaktiviteter og fokus på vores purpose. Vi ønsker at genaktivere vores værdier Glød, Mod og SmartFun og vise, hvordan vi er stronger together. Så vi vil løbende opfordre jer til at uploade eksempler på sitet og dele de gode historier.

Eksternt har vi skabt et engelsk jubilæumsunivers på solar.eu og et dansk jubilæumsunivers på solar.dk, hvor vi vil markere jubilæet gennem fortællingen om Solars forandringsskabende rolle. Helt konkret sætter vi gang i en artikelserie, hvor vi laver nedslagspunkter den 17. i hver måned.

I artikelserien sætter vi fokus på højdepunkter i Solars historie, hvor vi har drejet ind på en ny vej og foretaget et større skift i vores forretning. Det kan for eksempel være radioproduktion, lampeproduktion, udvikling af nye forretningsområder eller indtagelse af et nyt geografisk marked.

Følg med fra den 17. januar 2019 hvor vi lancerer den første artikel. Datoen er symbolsk valgt, da Solars grundlægger Jacob Jørgensen blev født den 17. januar 1891.