Slet eller gem ordrekladde

Fastbox er ikke tilgængelig

{{cart.Info.Name}}

Vil du gemme eller slette din indkøbskurv?

Nyt kundecenter åbner i midten af København

Nyhed 4. juni, 2019

Solar åbner et nyt kundecenter i midten af København. Dermed får installatører og montører hurtigere levering, mulighed for at booke en arbejdsplads samt adgang til flere produkter. 

Mandag den 24. juni åbner Solar et nyt kundecenter på Nørrebro i København. Det tidligere servicecenter flytter fra Bispevej og bliver i stedet til et kundecenter i indre København.

- Vi oplever øget interesse for effektiv levering med Fastbox i København og Nordsjælland, og med den nye lokation kan vi langt bedre imødekomme efterspørgslen og udvikle konceptet. Med Fastboxcenter Øst fortsat placeret på Banemarksvej i Brøndby er vi således godt rustet til at dække behovet i Storkøbenhavn og det meste af Sjælland, siger regionsdirektør hos Solar, Søren Sørensen.

På hylderne i Solar Kundecenter København kan kunderne finde 10.000 produkter inden for el, vvs, industri og værktøj. Kundecenteret vil med selvbetjening give kunderne lejlighed til at gå på opdagelse i det bredde sortiment med vejledning og sparring fra faguddannet personale. Samtidig vil kundecenteret også i fremtiden være stedet, hvor kompetenceløft og læring kommer i spil – blandt andet via netværksmøder og seminar fra Solar Skolen.

Ud over kortere leveringstid, så byder centeret også på helt nye muligheder for kunderne. 

- Vi ved, at rigtig mange installatører i København bruger firmabilen som arbejdsplads. Derfor giver vi dem mulighed for at booke et skrivebord eller benytte vores mødefaciliteter blandt vores fagkompetente personale. Med fokus på at gøre hverdagen nemmere stilles digitale hjælpemidler som net-opkobling, printer, og mulighed for afholdelse af videomøder til rådighed samtidig med sparring og rådgivning hos vores medarbejdere, forklarer Søren Sørensen, og pointerer, at lokationen er perfekt i forhold til de store indfaldsveje og gode parkeringsmuligheder. 

En lokation i indre by stiller dog krav, da der er særligt fokus på miljøet. Nye tiltag kommer til at betyde ændrede transportmuligheder, så derfor er Solar Kundecenter København et væsentligt parameter i Solars grønne vision, hvor blandt andet levering, transport og emballage vil være bæredygtigt. 

- I Solar har vi sat os nogle grønne mål, og med bæredygtige tiltag i Solar Kundecenter København tager vi ansvar, og viser, hvordan vi alle med små ændringer i hverdagen kan gøre en forskel for miljøet, afslutter Søren Sørensen.

Alle er velkomne til at komme forbi på åbningsdagen den 24. juni på Vingelodden 10, 2200 København N.